Apetit
úterý, 28 červenec 2015
Slovenská značka Liptov přináší na trh novinku v podobě uzeného pološtiepku připraveného speciálně na grilování. Pařený sýr vyrobený z horského mléka a soli je uzený na pravém bukovém dřevě, které dodává pološtiepku lahodnou chuť a při grilování příjemně pevnou konzistenci. Slovenský pološtiepok můžete grilovat po celý rok, a to na různých druzích grilu, nebo ho dokonce můžete opéct na pánvi.
úterý, 07 červenec 2015
Společnost Potten & Pannen – Staněk a šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, respektované špičky ve svých oborech, připravili speciální kolekci značkového kuchyňského nádobí a náčiní – Pohlreich Selection. Cílem jejich premiérové spolupráce je dát zkušeným i méně zdatným milovníkům vaření do rukou dokonalé nástroje, na jejichž kvalitu se mohou bezvýhradně spolehnout a s nimiž v kuchyni zdolají každou výzvu.
čtvrtek, 16 červenec 2015
„Letní klasika – meruňkový koláč – nemusí být jen z kynutého těsta. V téhle variantě ho upečete rychleji, a také vám vydrží mnohem déle křehký. Ale je tak dobrý, že ho možná sníte rychleji, než stihne vychladnout," říká Jana Ferenčíková z Nebespán café & apartments v Kašperských horách.
středa, 01 červenec 2015
Příjemné letní počasí láká k návštěvám výletních restaurací nebo k cestám k vodě. Když se vydáte do Průhonic, čeká vás oboje na jednom místě. Oblíbená restaurace Hliněná bašta totiž stojí na břehu půvabného rybníčku a samozřejmě jí nechybí ani prostorná terasa umístěná těsně nad vodní hladinou. Jako každé léto připravuje tým zkušeného šéfkuchaře Hynka Vávry bohatou nabídku sezónních, a tedy lehčích pokrmů, které jsou ideální do teplého letního počasí.