úterý 13. červen 2023 0:00

Vyhrajte dárek ke Dni otců: prémiový multifunkční zastřihovač Philips řady 7000 14v1

Díky 14 nástavcům a technologii DualCut, která zajišťuje maximální přesnost, zvládne tenhle prémiový zastřihovač upravit vlasy, vousy i chlupy po celém těle. Žádný jiný nástroj už není potřeba, navíc se dvojité ocelové břity o sebe navzájem třou a zůstávají tak perfektně nabroušené i po letech používání.

Mimořádně široký zastřihovač zachytí více vlasů jedním tahem, a díky jedinečnému systému ochrany pokožky zůstávají v bezpečí i ty nejcitlivější partie. Zastřihuje až na délku 0,5 mm a umí odstranit i chlupy v nose a uších. Na jedno nabití vydrží pracovat až 3 hodiny, prodává se i s malým pouzdrem a funguje jak nasucho, tak namokro. Cena je 2 499 Kč.

 

Ještě jste nestihla sehnat dárek ke Dni otců? Odpovězte správně na následující otázku a vyhrajte multifunkční zastřihovač.

 

Otázka: Kolik hřebenů na tělo obsahuje zastřihovač Philips řady 7000 14v1?

  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Nápovědu najdete na www.philips.cz/zastrihovac.

 

Správnou odpověď zasílejte na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 23.6. 2023. s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Philips"