Apetit

středa, 03 prosinec 2014
Inspirujte se originálními náplněmi koláčků, které vytvořil šéfkuchař Michal Nikodem speciálně pro projekt Bílé plus. Kynuté slavnostní koláčky
úterý, 02 prosinec 2014
Škola vaření Chefparade spustila nový, přehlednější, internetový obchod Chefshop, kde najdete své oblíbené produkty, ale i delikatesy nové. Díky přímému nákupu ze zahraničí si drží trvale nízké ceny kvalitních delikates, které jsou vhodné i jako celoroční dárky pro rodinu i obchodní partnery. Nebo neblíží se Vánoce? Kdo by neocenil dárkové balíčky?
pondělí, 24 listopad 2014
Kuchyně v Hliněné baště vám nabízí vynikající kulinářský zážitek. Šéfkuchař s mnohaletou praxí má pro vás připraveny pochoutky české i mezinárodní kuchyně. Všechna jídla jsou připravována z prvotřídních surovin, které jsou základním předpokladem vynikajícího pokrmu.
pátek, 07 listopad 2014
Slunečnicový olej se najde ve většině českých domácností. Místo do studené kuchyně či k dušení a restování ho však 70 % spotřebitelů používá ke smažení či fritování, což je způsob přípravy, ke kterému se běžný slunečnicový olej nehodí. Mohou za to i výrobci, kteří takové použití na obale doporučují.
čtvrtek, 23 říjen 2014
Máte rádi podzimní atmosféru, kdy sluníčko ještě prokukuje mezi mraky, příroda hýří barvami, vzduchem poletuje listí a vy se těšíte na tradiční pouštění draků a sbíraní kaštanů?Zažijte podzim jinak a na procházku mezi spadaným listím nebo na projížďku na kole vyrazte už s kaštany v kapse! Sáhněte po těch tradičních čokoládových.
čtvrtek, 23 říjen 2014
Kuchařské studio Ola Kala Michala Nikodéma patří mezi nejlepší kuchařské školy v metropoli. Vedle nových kurzů, připravených na letošní podzim, bude spouštět také nový e-shop s nabídkou různých slev při včasném nákupu voucherů, které poslouží třeba jako zajímavý a netradiční vánoční dárek.
středa, 22 říjen 2014
Za okny je pošmourný, ospalý podzimní den s přeháňkami a vy potřebujete doplnit energii? Na sluníčko čekat nemusíte: zkuste jednu z osmi příchutí energií nabitého drinku od Rockstar Energy Drink.
pátek, 10 říjen 2014
Výsledky posledního průzkumu realizovaného společností STEM/MARK v srpnu 2014 ukazují, že označení kvality potravin vnímá víc nejen odborná veřejnost, ale i běžní spotřebitelé a klesá nevědomost při rozeznávání původu značek. „U evropských značek kvality potravin nejvíce vzrostla znalost Chráněného zeměpisného označení a to z 8 % na 11 %.
pondělí, 17 únor 2014
Sestava devíti kandidátů, kteří budou letos bojovat ve třech kategoriích v soutěži o titul Vinařství roku 2013, je již známa. Pořadatel soutěže Svaz vinařů ČR ocení celoroční práci a úspěchy těch nejlepších v kategoriích malé, střední a velké vinařství.
pátek, 07 březen 2014
Knorr Vám přináší unikátní možnost vylepšit jakýkoliv pokrm, rychle a snadno! Vyzkoušejte kouzlo Bohatých bujónů Knorr například na těchto receptech, které pro Vás připravil italský šéfkuchař Emanuele Ridi.