úterý 4. červen 2019 0:00

Zala Springs Resort

Jedinečné termální prameny, výborná kuchyně, divoký noční život, nezapomenutelná příroda..., to je jen několik důvodů, proč stojí Maďarsko metropole za návštěvu. Všichni známe hlavní město Budapešt, ale i jíná místa stojí za návštěvu. Doporučejeme navštívit malebný resort v západní Maďarsku Resort Zala Springs.

Resort se nachází v krásném prostředí, které je formováno tokem řeky Zala. Apartmánový komplex byl postaven přímo na golfovém hřišti. Břehy jezera Balaton jsou vzdáleny přibližně 25 minut jízdy autem.

Hostům je k dispozici skvělé golfové zázemí, cvičné plochy, prostory clubhousu a restaurace. Oblíbené termální lázně v Hevízu je možné navštívit za pouhých 13 minut jízdy.

Resort je vhodný pro golfisty, které hledají pohodlné a stylové zázemí, které sousedí s golfovým hřištěm. Celkově resort nabízí 28 apartmánů o výměře 30-40 m2. Všechny jsou velice moderně zařízeny.

Velká okna prostor prosvětují, navíc poskytují krásný výhled na golfové hřiště. Apartmány mají buď soukromou terasu nebo vstup do zahrady. V interiéru naleznete zabudovaný kuchyňský kout, který je plně vybaven pro přípravu čaje a kávy, nechybí ani mini-bar nebo širokoúhlá televize. Všechny apartmány mají svoji soukromou koupelnu se sprchovým koutem.

Více info najdete na webu: https://zalasprings.hu/