pondělí 22. červenec 2019 0:00

Golf tip: Zala Springs Golf Resort

Do Maďarska na golf? Proč ne? Exkluzivní resort Zala Springs nabízí veškerý komfort pro každého náruživého golfistu. Apartmány se nachází v půvabné obci Zalacsány a golfové hřiště Zala Springs Golf Resort je první svého druhu v Maďarsku a je unikátní i v rámci celé střední Evropy.

V Zala Springs nebudete nic potřebovat, vše je na jednom místě. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou, mikrovlnnou troubu, lednici, rychlovarnou konvici a některé mají také kuchyň s myčkou nádobí a sporákem a terasu nebo balkon s výhledem na jezero.

 

Tento exkluzivní rezidenční golfový areál se rozkládá na pozemku o rozloze 160 hektarů u břehu řeky Zala. Zahrnuje golfové hřiště s 18 jamkami, které navrhl Robert Trent Jones Jr., luxusní apartmánové domy, klubovnu s vynikající restaurací a bar. Golf je zde opravdu jedinečný, vše je v areálu v oblasti ovlivněné řekou Zala a nedalekým jezerem Balaton.

 

Zajímavé 18-ti jamkové hřiště měří 6650m zahrnuje přírodní rezervace, vinice a jezera. Design hřiště otestuje schopnosti golfistů všech výkonnostních kategorií. Sytě zelené svěží fairwaye a lehce zvlněné greeny jsou hlavním znakem každé jamky.

 

Další nedílnou součástí hřiště jsou jezírka a potoky, které vytváří přirozené překážky na několika jamkách. Tréninkové plochy zahrnují driving range, 18jamkový putting green, pitching green a cvičný bunker. Odpočinek a špičkovou kuchyni nabízí moderní klubovna vyhlížející na celé hřiště. 

 

K oblíbeným aktivitám v okolí patří kromě golfu i rybaření. Zala Springs Studio Apartments leží 7 km od Hevízu a 13 km od města Keszthely. Na letiště Hévíz–Balaton je to 14 km.