úterý 24. listopad 2015 0:00

PUMA Sportstyle je tady a má šmrnc!

I pro poslední čtvrtletí přichází PUMA se skvělými barvami, pohodlnými materiály a originálním designem. Nové kousky z lifestylové kolekce PUMA jsou vhodné pro jakékoliv volnočasové aktivity. Je naprosto jasné, že si je zamilujete!

Říká se, že boty dělají člověka, o PUMA R698 FAST GRAPHIC to platí dvojnásob! Tyhle tenisky z rodiny PUMA Trinomic jsou vyrobeny z kombinace síťoviny a kůže. Technologie PUMA Trinomic se zrodila v raném období běžeckého boomu, kdy se sport začínal přesouvat ze závodišť do ulic.

 

Revoluční technologie dostala první podobu na přelomu 80. a 90. let, jejím základem byly buňky ve tvaru plástve. Z tohoto původního konceptu se postupně vyvinula dnešní známá technologie PUMA Trinomic, která je v oblasti paty a přední části chodidla tvořena vzduchem naplněnými šestihrannými buňkami. Nový model R698 FAST GRAPHIC v černém provedení je doplněn barevným potiskem na vnitřním i vnějším boku boty. Tyhle tenisky nejen skvěle vypadají, ale jsou také maximálně pohodlné.

 

K teniskám se perfektně hodí triko i mikina z nové kolekce. Triko PUMA BLURRED TEE má delší střih a je vyrobeno z příjemného materiálu. Mikina na zip PUMA BLURRED BOMBER má dvě postranní kapsy a žebrovaný náplet u krku, na rukávech a na dolním lemu. Mikina má vypasovaný střih a skvěle padne. Originální potisk obou kousků zaujme na první pohled.

 

V chladnějším počasí vás zahřeje fleecová mikina na zip PUMA FABRIC MIX ZIP s jednoduchým designem a pohodlným střihem. Mikina má kapuci s nastavitelnou šňůrkou a dvě postranní kapsy na zip. Ať už si vyberete šedou nebo vzorovanou mikinu, k oběma se budou perfektně hodit tepláky PUMA SWEAT PANTS.

 

Ty jsou vyrobeny z pohodlného materiálu, v pase mají stahovací šňůrku a po stranách pruhy ze síťoviny. Teď už zbývá jen vyrazit na nákupy a následně se těšit z obdivných pohledů kolemjdoucích!

 

Soutěž:

 

Vyhrajte dámskou bundu Puma vel.M. Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí.

-jeNro-MnMTapVrcYV 70SUAJcw9vpyX0fys2YbALKucHMUJlYNZkk i0STb7l0wVvrpPMA

 

Co je základem revoluční technologie PUMA Trinomic, která dostala první podobu již na přelomu 80. a 90. let?


a) Buňky ve tvaru pyramidy

 

b) Buňky ve tvaru plástve

 

c) Buňky ve tvaru trojúhelníku

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 12. 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Puma"

 

Výherci budou informováni emailem či telefonicky.