úterý 15. prosinec 2015 0:00

Ski free s Helly Hansen: Skipasy do top resortů v ceně vybavení

Nakupte vybavení Helly Hansen a získejte den lyžování ve vašem oblíbeném resortu zdarma. Jen hledejte Ski Free visačky... Lyžaři, kteří si koupí výrobky Helly Hansen v této sezóně, obdrží bonus - jednodenní nebo dva za cenu jednoho - lyžování zdarma ve 28 zúčastněných resortech ve Spojených státech, Kanadě a Evropě - včetně středisek jako je Aspen/Snowmass a Chamonix.

Lipno letos uzavřelo dlouhodobé partnerství s norskou značkou Helly Hansen, která od sezóny 2015/2016 obléká všechny členy areálu i lyžařské školy. Tím se Lipno zařadilo mezi prestižní evropská, ale i světová střediska, jako je Aspen, Vail nebo Chamonix.

 

"Jsme velice rádi, že SKI FREE program Helly Hansen funguje v České republice právě ve spolupráci s naším skiareálem", uvedl ředitel provozující společnosti Lipno Servis, pan Petr Dušek.

 

Hledejte Ski Free visačky na lyžařských bundách a kalhotách Helly Hansen u vašich prodejců zimního vybavení. Téměř všechny pánské i dámské lyžařské bundy a kalhoty od Helly Hansen v sezóně 2015 - 16 jsou součástí programu Ski Free, včetně zcela nové Ullr freeski kolekce, EQ Black bundy a kalhot, stejně jako luxusní EQ Red série. Všechny výrobky najdete na www.hellyhansen.com/skifree.

Jak se zúčastnit

 

Kupte si Ski Free výrobek kdykoliv v průběhu zimní sezóny 2015 - 16, ověřte visačku na www.hellyhansen.com/skifree.

 

Přineste své ověření, visačku a kopii dokladu do vybraného resortu a vyzvedněte si zdarma svůj jednodenní nebo dva za cenu jednoho skipas.

Pak už jenom zbývá, aby jste si užili lyžování zdarma a podělili se o své zážitky s přáteli a rodinou!