úterý 17. leden 2017 0:00

Super tip: Trendy kryty na mobilní telefony

Stejně jako se mění trendy v modelových řadách světových značek, stejně se mění trendy i v doplňcích. Jedněmi z těch, které reflektují nejen trendy, ale také vývoj v technologiích jsou kryty a pouzdra na mobilní telefony. Jakým stylem chráníte svůj mobilní telefon Vy? Podle statistik průměrně mění uživatel styl svého krytu až pětkrát do roka, což je vysoké číslo.

Kromě toho, že společnost Skinzone™ nabízí unikátní personalizované kryty, jejichž vzhled si můžete sami vybrat a nechat vyrobit přesně na míru, představuje novinky, které Vás jistě zaujmou:

 

1. Nově společnost Skinzone™ zařadila do nabídky technologicky inovovaný polykarbonátovým kryt, tzv. Snap Case, který chrání zařízení před mechanickým poškozením. Díky tomuto pouzdru se mobilní telefon vždy vejde do kapsy, je úzké a šik. Pouzdro je vyrobeno z materiálu používaného v kosmu, dodává tak mobilnímu zařízení nejen futuristický vzhled, ale také technologii ochrany, jaká tu ještě nebyla…

 

2. Pro ty, kteří se o bezpečnost mobilního zařízení skutečně obávají, přichází Skinzone™ s dvojitou ochranou. Tough Case má zvolené dva ochranné prvky. Mobilní telefon je umístěný v gumovém lůžku, které je následně umístěné do polykarbonového lůžka. Výsledný styl je dokonalý, navíc díky takové ochraně je Vaše zařízení prakticky nezničitelné. Tento kryt je vyrobený pro život a vše, co s sebou přináší.

3. Elegantním řešením, které nabízí společnost Skinzone™, může být koženkový Folio Case, který nejen chrání mobilní telefon, zároveň má prostor pro umístění platebních

 

či vstupních karet do hotelového pokoje, do kanceláře, atd… Navíc díky tomuto řešení má mobilní telefon stále přístupné porty.

Tak co, vybrali jste si? Nabídka společnosti Skinzone™ se stále rozšiřuje, mrkněte na www.skinzone.cz a nechte se svést novými modely.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát jeden z tří krytů od Skinzone™?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Jakou má model Tough Case dvojitou ochranu?

 

Soutěž již byla ukončena!

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Skinzone™".

 

Co je Skinzone™

 

Společnost Skinzone™ se výrobě dekorativních skinů věnuje již více než pět let. Při nákupu dekorativních potisků je možno vybrat si z téměř 900 nabízených návrhů, nebo jednoduše nahrát vlastní foto, obrázek, grafickou malbu a počkat na zaslání výsledného dekorativního skinu v řádu několika dní.

 

Cena dekorativních skinů závisí na typu a zařízení, na které jsou aplikovány, u mobilních telefonů se cena základních skinů pohybuje kolem 200 Kč, v případě notebooků, tabletů a e-readerů se pohybuje kolem 350 Kč. Ochranné kryty na mobilní telefony jsou technologickou novinkou, cena začíná na 399 Kč.

 

Ochranné fólie Screenshield™ (můžete si vybrat ze dvou typů: Screenshield™ standard nebo Screenshield™ Tempered Glass) snadno ochrání všechna zařízení s dotykovým displejem. Nabízí doživotní záruku a je jedním z nejlepších způsobů ochrany mobilních elektronických zařízení.

 

Více na www.skinzone.cz