čtvrtek 13. říjen 2016 0:00

„Rowenta rozumí náročným ženám,“ říká Daniela Peštová, tvář značky Rowenta

Daniela Peštová, česká supermodelka, se stala tváří řady Rowenta Beauty, přístrojů pro vlasový styling a depilaci. Nepřehlédnutelná žena s výraznýma modrýma očima a bohatými blonďatými vlasy je proslulá proměnami své image. Péči o tvář i tělo považuje za samozřejmost, která by měla být vlastní každé ženě. Sází na kvalitu všeho, co používá. A jako trojnásobná matka si váží i času, který při každodenní péči dokáže ušetřit.

„Modelingem se živím od svých devatenácti let. Za vnějším obrazem se skrývá hodně úsilí a sebeovládání. Své tváři, svému tělu i svým vlasům ráda dopřeji kvalitní produkty a i díky své profesi bych nehazardovala s používáním výrobků, které mohou dočasně nebo permanentně poškodit moje vlasy či pleť. Také potřebuji čas pro sebe a svou rodinu... Proto vděčně ocením každého pomocníka, který mi vše ulehčí a ušetří čas. Jsem ráda, že Rowenta rozumí náročným ženám," říká Daniela Peštová, tvář řady Rowenta Beauty..

 

NEUVĚŘITELNĚ RYCHLÝ A PROFESIONÁLNÍ STYLING BEZ KOMPROMISU

 

S profesionálním vysoušečem vlasů EXPERTISE PRO AC upravíte své vlasy 2x rychleji oproti běžným fénům, a to díky pokročilé technologii PRO FINISHER: proud vzduchu 200 km/h a příkon 2300 W vysuší bezkonkurenčních 6,4 g vody za minutu!

 

Ovšem nejde jen o rychlost, ale především o péči o vlasy, o jejich zdraví. K tomu slouží funkce IONIZACE: Miliony iontů pronikají do struktury vlasů a vážou v nich molekuly vody, ale zároveň uzavírají povrch vlasu a brání tak přesušení. Takto ošetřené vlasy jsou uhlazené, hebké, bez statické elektřiny, snadno se upravují. A mimochodem: Lépe odráží světlo, proto se oslnivě lesknou.

 

Pro konečnou fixaci účesu slouží skutečně studený vzduch, který je ještě o 15 °C chladnější než u běžných fénů.

 

Profesionální AC MOTOR má až třikrát delší životnost než běžné přístroje. I při vysoušení přes kartáč má motor dostatečnou sílu pro precizní styling, vzduch se při přitisknutí ke kartáči nevrací zpět do motoru, který tedy může běžet plynule a tiše. I proto výrobce nabízí s klidným srdcem prodlouženou záruku: 5 let na motor a 10 let na dostupné náhradní díly.

 

Příslušenství tvoří ultra tenký 4mm koncentrátor, který perfektně vyrovnává vlasy a podtáčí konečky. Další, 8mm koncentrátor, je vhodný pro přirozený styling a bohatý objem vlasů.

 

Expertise Pro AC poslouží jako výjimečný dárek pro každou příležitost. Černo-zlatá barevná kombinace je podmanivá a navíc je zabalen v luxusní dárkové krabici.

 

REVOLUČNÍ TECHNOLOGIE ŽEHLENÍ PRO ZDRAVÉ A HLADKÉ VLASY PLNÉ OBJEMU

 

PREMIUM CARE BRUSH&STRAIGHT má integrovaný kartáč z přírodních štětin, který jemně vypíná vlasy, perfektně je vyrovnává jedním tahem a zároveň zvětšuje jejich objem. I do vlasového stylingu se tak funkčně zapojil 3D efekt! Revoluční technologie BRUSH&STRAIGHT navíc umožňuje dokonalé vyžehlení vlasů při mnohem nižší teplotě, než potřebují běžné žehličky – při 170 °C namísto 200 °C. Povrch jedinečných žehlicích desek je napuštěný kašmírovým proteinem a arganovým olejem, čímž se nejen výrazně zvyšuje lesk a ochrana vlasu, ale také efektivita žehlení. Jedná se o profesionální, vysoce výkonné, pohyblivé žehlicí desky s trvanlivými kuličkovými ložisky, které snižují lámavost vlasů.

 

Premium Care Brush&Straight má funkci ionizace vlasů – výkonný generátor iontů hydratuje vlas, uzavírá jeho povrch a tím dodává lesk, eliminuje statickou elektřinu a umožňuje tak jednoduchou úpravu účesu.

 

Žehlička je vybavena barevným podsvíceným LCD displejem. Perfektně se ohřeje již po 15 s. Je možné ji nastavit po 10 stupních v rozmezí 130–200 °C. Je vybavená otočnou šňůrou pro pohodlnou manipulaci a funkcí automatického vypnutí po 1 hodině nečinnosti.

 

KOUZELNÁ KULMA S AUTOMATICKÝM NATÁČENÍM PRO DOKONALÉ VLNY

 

SO CURLS je vskutku kouzelná kulma střídající rotace vlevo a vpravo, která vytvoří účes jako od špičkového kadeřníka.

INSTANT CURLING systém automaticky natáčí vlasy a během okamžiku vytvoří okouzlující vlny. Keramický turmalínový povrch s přirozenou ionizací chrání vlas, uhlazuje ho a dodává mu zářivý lesk.

 

Kulma je vhodná pro všechny typy vlasů a podle toho lze nastavit teplotu bez obav z poškození – stupeň 1 pro jemné vlasy (170 °C), 2 pro normální vlasy (200 °C), 3 pro silné a odolné vlasy (230 °C). Lze vytvořit 4 druhy účesu – doba pro jejich vytvoření je kontrolována elektronicky, nedochází tedy k přehřátí vlasu. Zbytková vlhkost ve vlasu totiž zajišťuje pružnost a trvanlivost vytvořené vlny.

Nová kulma Rowenta So Curls má sofistikovaný design. Ergonomický tvar usnadňuje zachycení pramene vlasů, a to i vzadu na hlavě.

 

Zahřeje se během necelé půl minuty a kontrolka oznámí připravenost k provozu. Otočná šňůra dlouhá 1,8 umožňuje komfortní manipulaci. A samozřejmostí je ohled na úsporný a bezpečný provoz: Po 1 hodině provozu se přístroj automaticky vypne, po 20 minutách klesá teplota na úsporný režim 50 °C.

 

NEJÚČINNĚJŠÍ IPL EPILACE – RYCHLÁ A PROFESIONÁLNÍ JAKO ZE SALONU

 

IPL INSTANT SOFT COMPACT patří do nové generace bezbolestné IPL epilace s intenzivně zacíleným paprskem, který umožňuje dvakrát rychlejší epilaci s viditelnými účinky již po prvním použití. Patentovaný systém PRO PRECISION zajišťuje, aby žádné místo nebylo ošetřeno dvakrát a pokožka netrpěla. Rotační váleček zajistí rovnoměrné ošetření bez vynechaných míst. Přístroj byl dermatologicky testován a schválen pro běžné použití. Lze nastavit 2 režimy pro přesnou a účinnou epilaci, souvislé nebo bodové blikání. Podle fototypu pokožky lze nastavit intenzitu celkem do 5 pozic. Při opotřebení je možné zakoupit náhradní hlavici.

 

www.rowenta.cz