Apetit
úterý, 12 duben 2016
Hliněná bašta vítá jaro. Nové menu je připravené ve znamení svěží zeleniny, lahodného mladého masíčka, jemného chřestu, ředkviček a salátů. Hosté oblíbené průhonické restaurace zkušeného šéfkuchaře Hynka Vávry se mohou opět těšit na zpřístupněnou romantickou terasu, kde se bude servírovat kolekce typických jarních specialit.
středa, 23 březen 2016
Velikonoce a jídlo patří k sobě. V případě dětí pak dvojnásob. Všechny ty čokoládky, bonbónky, sušenky...ale opravdu bychom měli být tak shovívavými rodiči a mávnout rukou nad velikonočním přejídaním svých potomků? Děti by i během Velikonoc měly konzumovat především kvalitnější a zdravější pamlsky. Takovým kompromisem jsou i ovesné tyčinky FlapJack českého výrobce Rupa.