pátek 7. červenec 2017 0:00

V Planet Zen obnoví vaši vitalitu

Zenergy je jedna z mnoha speciálních masáží z nabídky studia Planet Zen. Vaše tělo se nejprve prohřeje pomocí horkých bylinných pytlíčků a potom přijde na řadu masáž směsí exotických olejů.

Zručná thajská terapeutka si poradí s každým zatuhlým svalem i bolavými zády. Po 90 minutové proceduře se budete cítit příjemně uvolněně a přitom plni energie.

 

Planet Zen je luxusní asijské SPA v centru Prahy. Zaměstnává profesionální terapeuty a terapeutky z Thajska, Bali a Indie, kteří dovedou harmonizovat tělo i mysl. Vybrat si můžete z mnoha procedur v kategoriích krása, zdraví, relaxace či Ayurvéda.

 

Máte potíže s dýcháním? Kůra Nasal Shower protáhne nos vůní bylinných extraktů a masáží dutin zaktivuje energetické dráhy. Chcete zhubout? Zeštíhlující zábal s obsahem čistého přírodního zázvorového extraktu a masáž skořicovým olejem pomohou vyhnat z těla i ty nejzatvrzelejší tukové polštářky. Přejete si příjemný relaxační program s partnerem? Pak Zen Romance - aromaterapeutická masáž pro dva s následnou kokosovou lázní v čerstvých květech a lahví Champagne – bude pro vás tím pravým ořechovým.

 

Kromě mnoha masáží přírodními produkty nabízí dále studio například rituály pro očistu celého těla, omlazení pleti a vyhlazení vrásek, aromatické koupele i fyzioterapii. Pro děti je připravena jemná masáž ovocným olejem, která uleví namáhaným zádíčkům, ramenům i rukám; pro budoucí maminky

 

speciální masáž Pre – mamma působící jako prevence i řešení bolestí zad a otoků.

 

V Planet Zen objevíte prostě vše, co vás naladí do pohody a přinese uvolněnost a rovnováhu.

 

A kde studio naleznete? V Hotelu Maximilian, Haštalská 14, 110 00 Praha 1. Podrobné informace o všech procedurách získáte na www.planetzen.cz.