středa 5. prosinec 2018 0:00

Gala Ples Brno 2018 a finále soutěže Miss & Mr. Look Bella 2018

Dne 28. 11. 2018 se na lodi Bohemia Rhapsody společnosti PRAGUE BOATS konala tisková konference k představení finalistů již XV. ročníku celorepublikové soutěže krásy Miss & Mr. LOOK BELLA 2018. Finalisté se novinářům předvedli během módních přehlídek, v krásných šatech módního návrháře Luďka Hanáka a v plavkách hýřícími barvami Neonky od Nely Slovákové, na které je nalíčily profesionálky z MARIONNAUD.

Hosté obdrželi příjemné dárky v podobě balíčků od Manufaktury, růže a víno z Vinařství Bukovský na památku této fashion plavby. Tiskovou konferenci svým vystoupením zpestřila zpěvačka Bára Krčmářová, dobré jídlo a pití k prožitkům z plavby jen přispělo. Víno Bukovský od partnera soutěže nebude chybět ani na finálovém večeru a Gala plese 7. prosince v Zoner BOBYHALL, kde se můžete těšit na spoustu celebrit.

 

Některé z nich s námi pluly po Vltavě i během tiskové konference, jako například Nela Slováková, Antonín Beránek, Luděk Hanák, Arthur Koff, Miroslav Šimůnek, ředitel pořádající agentury a soutěže Miss & Mr. Look Bella Ing. Martin Špaček a jednatel pořádající agentury a soutěže Miss & Mr. Look Bella Ing. arch. Ondřej Špaček a mnoho dalších, kteří s novináři promluvili o soutěži, finálovém večeru, gala plese, ale nebáli se ani zabrousit do osobnějších témat. Do zapadajícího slunce soutěžící, novináři i pořadatelé vypustili balónky, které směřují ke hvězdám, stejně jako naši soutěžící během své finálové jízdy.

 

Otevřete společně s námi letošní plesovou sezónu Gala Plesem Brno 2018, který proběhne v Zoner BOBYHALL už 7.12.2018. V rámci programu večera zažijete také finále soutěže krásy Miss & Mr. Look Bella 2018! Hlavními hvězdami finálového večera budou MIKOLAS JOSEF, LEONA GYÖNGYÖSI a SKYEY GOSPEL, B-SIDE BAND a další. Večerem Vás provedou KATEŘINA BROŽOVÁ a MIROSLAV ŠIMŮNEK a ples si s Vámi užije mnoho dalších VIP osobností.

 

Pořádá eventová a modelingová agentura Prestige Models s.r.o.  Během finálového večera se hosté mohou těšit na lákavé fashion show. Finalistky soutěže se představí ve svůdných šatech návrhářského dua PONER, pánové se blýsknou ve smokinzích salonu CEREMONI. Na sportovnější notu bude přehlídka zimního oblečení BOGNER. Promenáda v plavkách také samozřejmě nebude chybět! Dívky a mladí muži se projdou po mole v modelech plavek NEONKY od Nely Slovákové, předvedou také přehlídku elegantního a sexy prádla značky WERSO a SIMI SECRET. Naše krásné modelky předvedou také to nejlepší ze společenských šatů SVATEBNÍHO STUDIA DANY SVOZÍLKOVÉ a SALONU DELTA MOST.

 

Dovolte nám představit našich top 12 dívek a 6 mužů, kteří mají za sebou již focení finálových portrétů s oficiálním fotografem soutěže, světově uznávaným, ARTHUREM KOFFEM. Představí se Vám v šatech od módního návrháře LUĎKA HANÁKA z jeho kolekce Dark, smokinzích studia CEREMONI a plavkách NEONKY od Nely Slovákové. O styling a make-up se finalistům starají  make-up artistiky MARIONNAUD a profesionálové ze studia TOMAS ARSOV HAIR & BEAUTY INSTITUTE.

 

 

Finalistkami 15. ročníku soutěže Miss & Mr. Look Bella 2018 jsou

1. Nikola Tomášková 2. Denisa Winterová 3. Kateřina Huňáčková 4. Denisa Grossmannová 5. Valerie Stratilová 6. Carmen Idris Beshirová 7. Anna Kosová 8. Terezie Jastrzemská 9. Dominika Trelová 10. Denisa Korešová 11. Irena Trojanová 12. Lucie Svobodová

 

Finalisty 15. ročníku soutěže Miss & Mr. Look Bella 2018 jsou 1. Zdeněk Dvořák 2. Artur Ország 3. Martin Voldán 4. Martin Kašiar 5. Patrik Hoffmann 6. Antonín Oujezdský

 

 

V pátek 7. prosince se můžete těšit i na hvězdný program. Večerem Vás provede krásná herečka, zpěvačka a moderátorka KATEŘINA BROŽOVÁ a charismatický herec a moderátor MIROSLAV ŠIMŮNEK. Hudební vystoupení zajistí mladý a úspěšný zpěvák, 6. v soutěži Eurovision, MIKOLAS JOSEF, během večera pro Vás zazpívá také brněnský gospelový sbor SKYEY GOSPEL v čele se zpěvačkou se sametovým hlasem LEONOU GYÖNGYÖSI.

 

K tanci a poslechu zahraje úspěšná kapela B-SIDE BAND. Představí se pár Šárka Kosmáková a Jonáš Tománek - profesionální tanečníci s vystoupením latinsko-amerických i standardních tanců, 4 násobný Mistr ČR v juniorech. Stepové vystoupení obstará Sára Titzová - mladičká, dvojnásobná mistryně ČR v sólo stepu. Zmíněné osobnosti společně s patrony Miss & Mr. Look Bella 2018 top-modely VERONIKOU KRAJPLOVOU, vítězkou Look Bella 2012 a ANTONÍNEM BERÁNKEM, vítězem Look Bella 2010, zajistí lesk celého večera! Tombola o hodnotné ceny samozřejmě na našem plese nemůže chybět! K dispozici je více druhů vstupenek, mimo jiné i velmi limitovaný počet VIP vstupenek, které umožňují vstup na raut a TOP VIP vstupenky, které zajistí vstup na raut a servírované menu, o které se postará MIMO LIMIT CATERING & EVENT S.R.O.

 

Těšit se můžete na toto vše a mnohem více již v pátek 7. 12. 2018 v Zoner BOBYHALL! Vstupenky jsou k zakoupení na webových stránkách TicketPortal CZ https://www.ticketportal.cz/Event/Gala_Ples_Brno_2018_a_finale_Miss_Mr_Look_Bella