středa 11. červenec 2018 0:00

Letní móda Orsay

Módní firma ORSAY přináší pro léto 2018 modely, které podtrhují ženskou krásu, smyslnost a šarm. Stále jsou v kurzu květinové vzory, puntíky a proužky; nový vánek přinášejí aztécké motivy, kde klasická bílá a černá kontrastují s temperamentní červenou. Trochu rebelství do kolekce vnáší mix různých materiálů a vzorů.

Orsay doporučuje pár nápaditých vychytávek:

 

Mladistvě působí halenky s rozkvetlými květy na tmavěmodrém podkladě a když je zkombinujete s džínami a podpatky, je to trefa do černého.

 

Roztomilé puntíky nikdy nevyjdou z módy, na šatech a šátcích dodají outfitu hravost a lehkost, puntíkované halenky se sportovními kalhotami vytvoří mladistvý preppy look.

 

V chladnějších dnech se hodí bundičky z umělého semiše. Kožené oděvy i doplňky jsou vyrobené z eko – kůže, která je na pohled nerozeznatelná od pravé kůže, navíc je výborně prodyšná a lze ji vyrobit v široké barevné škále.

 

Také krajka je stálicí ženské i dívčí módy, a když doplňuje bavlněná trička či halenky z lehoučkých materiálů, dodá jim romantiku a slavnostní ráz.

 

A jaké barvy jsou letos ty nej? Orsay upřednostňuje již tradičně pastelové tóny, letošní léto vedou ty laděné do růžova a lila.

 

Půvab modelů Orsay spočívá v originalitě, nápaditosti a v neposlední řadě v cenové dostupnosti