neděle 4. březen 2018 0:00

OSLNIVÁ PŘEDPREMIÉRA PŘED VELETRHEM BASELWORLD SWAROVSKI ODHALUJE NOVOU ŘADU CRYSTAL LAKE

Řada Crystal Lake, zlatý hřeb kolekce hodinek pro sezónu podzim/zima 2018, nese všechny jedinečné atributy značky Swarovski: smysl pro inovace a trendy, nepřehlédnutelný design a mistrné zpracování. Číselník, vyrobený z jednoho kusu fasetovaného křišťálového skla Sapphire, je oslavou nekonečného třpytu křišťálu i ikonického materiálu, který je opravdovým středem pozornosti.

Tento úchvatný číselník, uložený v elegantním leštěném kulatém pouzdře o průměru 35 mm, odráží světlo jako hladina horského jezera. Oslnivé hodinky vyrobené ve Švýcarsku jsou víc než jen nepřehlédnutelným módním šperkem, jsou výsledkem know-how společnosti Swarovski a jejího odhodlání neustále objevovat nová a originální teritoria.

 

Všestranná kolekce zahrnuje osm modelů v nadčasové barevné paletě zahrnující jednobarevné, stříbrné, šedohnědé a zlaté odstíny. S nimi dokonale ladí propracované kovové náramky a atraktivní kožené řemínky. Všechny modely jsou ztělesněním nezaměnitelného stylu značky Swarovski. Jsou harmonickou kombinací oslnivého vzhledu a nevtíravé elegance.

 

Další vzrušující novinky budou představeny na veletrhu Baselworld od 31. března 2018.