středa 9. listopad 2022 0:00

S francouzským pekařstvím PAUL je každý den výjimečný

Francouzské pekařství PAUL vstoupilo na český trh na podzim roku 2008. V příštím roce tedy oslaví PAUL 15 let v České republice. K této příležitosti bude pro zákazníky připravená řada speciálních akcí, které bude pekařství postupně zveřejňovat.

Francouzské pekařství PAUL najdete dnes na mnoha atraktivních lokalitách hlavního města, včetně samotného centra Prahy nebo letiště. Slané i sladké pečivo, křupavé plněné bagety, čerstvé saláty i lahodné dezerty si ale můžete vychutnat nejen ve stylovém prostřední luxusních poboček, ale také doma, v práci nebo na cestách. Díky rozšíření online aktivit se speciality pekařství dostávají ke stále většímu počtu zákazníků.

 

Kvůli ještě lepší dostupnosti svých produktů zprovoznilo pekařství před několika lety vlastní e-shop, který neustále vylepšuje. Posiluje také spolupráci s platformami WOLT a Dáme jídlo. Díky tomu si prémiový catering ve francouzském stylu můžete užít také na rodinných oslavách nebo pracovních jednáních. „Nabízíme speciální boxy s mini verzemi našich nejoblíbenějších sladkých i slaných produktů. Stačí jen vybrat podle chuti a počtu hostů a o stylové občerstvení se už postaráme my,“ usmívá se Filip Kubernat, ředitel pekařství PAUL ČR.

 

Pro své zákazníky chystá pekařství PAUL stále něco nového. Aktuálně se zaměřuje na rozšíření benefitů pro členy věrnostního programu PAUL Merci Club, kterých je v tuto chvíli téměř 60 tisíc. „Snažíme se, aby náš věrnostní program byl pro zákazníky ještě atraktivnější. Připravili jsme proto například výhodné nabídky na ikonické produkty. U příležitosti Mezinárodního dne kávy měli členové klubu ke každému nákupu kávu za korunu, na Black Friday bude platit akce 1+1 na oblíbený francouzský dezert Eclair. Pro všechny zákazníky pak máme v listopadu speciální akci, kdy získají k osmi zakoupeným mini makronkám čtyři zdarma,“ říká Filip Kubernat a dodává: „Svůj malý luxus si s pekařstvím PAUL můžete užít každý den.“