neděle 2. srpen 2020 0:00

LÉTO VE ZNAMENÍ jedinečné chuti STARBUCKS RWANDA SINGLE – ORIGIN

Pokud rádi zkoušíte nové chutě rozmanitých kávových směsí, určitě se nezapomeňte během léta zastavit ve Starbucks. Limitovaná nabídka zrnkové kávy Rwanda Single - Origin určitě stojí za pozornost a ochutnání. Necháte se v kavárně Starbucks unést kouzlem vnitrozemí východní Afriky?

Rwanda Single - Origin patří mezi blonde, tedy světle pražené kávy, které se vyznačují jemností a lehkostí. To z ní samo o sobě dělá výjimku afrických káv Starbucks, které jsou standartně pražené na stupeň Medium (Kenya, Ethiopia). Chuť Rwanda Single - Origin je komplexní a svěží s úvodní citronově-limetkovou kyselostí a následným sladkým tělem, které přechází až do medových tónů. Vynikající je v horké i ledové verzi a její chuť zvýrazníte kombinací s citrusy, citrusovou kůrou, sladkým pečivem, ale třeba také vanilkou.

 

Káva Starbucks Rwanda Single - Origin je pěstována zkušenými farmáři z Rwandy a je jen jedním z příkladů odolnosti a tvrdé práce, která přetváří toto neuvěřitelné místo, nazývané také "země tisíců vrchů". Po celá desetiletí patří klíčová role v revitalizaci průmyslu ženám. Zastávají vedoucí úlohy a využívají svůj hlas k posílení zdejších komunit. V roce 2009 otevřela společnost Starbucks v hlavním městě Rwandy Kigali své Farmer Support Center (FSC). Rwandské FSC spolupracuje s Východoafrickými kávovými komunitami na zlepšení kvality kávy a pěstitelských postupů.

 

Pokud si pro svůj balíček výjimečné zrnkové kávy přijedete do Starbucks v pátek, určitě využijte oblíbené akce "Kávové pátky". Při koupi balíčku zrnkové kávy nebo dvou balení kávových kapslí získáte k nákupu libovolný nápoj velikosti Tall. Baristé ve Starbucks vám navíc kávu ochotně namelou přesně pro vámi zvolený způsob přípravy.

 

Limitovaná nabídka zrnkové kávy Rwanda Single – Origin je v rámci střední a východní Evropy v nabídce pouze v České republice a na Slovensku