pondělí 23. červenec 2018 0:00

Pizza Hut vás zve na čerstvou pizzu do pasáže Světozor

Chcete skvělou pizzu? A chcete ji rychle? Pak se neváhejte zastavit v nově otevřené restauraci Pizza Hut Express ve Vodičkově ulici, kde na ni nebudete čekat déle než 5 minut a její přípravu můžete sledovat na vlastní oči.

Pizza Hut Express v pasáži Světozor je v pořadí již třetí pražskou pobočkou, jde však o první restauraci, která není součástí food-courtu velkého obchodního centra. Ke své oblíbené pizze se tak dostanete ještě rychleji. V nabídce najdete všechnyznámé druhy pizzy, jako je Margherita, Quattro Formaggi, Prosciutto nebo Hawaii.

 

Samozřejmě nebude chybět ani nejoblíbenější pizza Grande Pepperoni, obsluha vám ale z dostupných ingrediencí ochotně připraví i pizzu na přání a objednat si můžete třeba i sýrové okraje.

 

 

Adresa: Vodičkova 39 (pasáž Světozor)

Otevírací doba: 8:00 - 22:00

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát pizzu zdarma?

 

Pak stačí jen odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:   

 

Kolik je v Praze podniků Pizza Hut?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 8. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 10., 50., 100., 150., 200., a 250.  správná odpověď.     

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Pizza Hut"