úterý 21. červen 2022 0:00

Kouzlo relaxace v soukromí

Zapomeňte na únavu všedních dní a vydejte s námi se do wellness Infinit Na zámku, kde si můžete vychutnat relaxaci v soukromí a mít saunu, whirlpool či masáže jen sami pro sebe.

Jen co otevřete dveře do wellness, dýchne na vás příjemná vůně a jedinečná atmosféra. V intimně osvícených zámeckých komnatách na vás čeká široká paleta služeb od privátních saun, přes privátní whirlpooly a masáže, až po wellness pobyty či zážitkové balíčky pro dva.

 

Odpočinek v soukromí

U privátní sauny s teplotou okolo 90 °Celsia najdete ochlazovací bazének s vodopádem, který vybízí ke zchlazení rozehřátého těla, útulnou odpočívárnu s relaxačními lůžky a sprchu. Saunu lze zkombinovat s relaxací ve druhé wellness zóně – ve vířivém whirlpoolu, kde se dají na jednotlivých sedátkách vyzkoušet různé druhy hydromasáží. Součástí privátního whirlpoolu je prostorná sprcha a příjemná relaxační lůžka. Jedna privátní vířivka je k dispozici pro pár či skupinku přátel, a to až pro pět osob.

 

Celý prostor whirlpoolů a saun je ozvučen, občerstvení si můžete kdykoli objednat vnitřní telefonní linkou. Do privátních zón vám obsluha může připravit nealkoholické i alkoholické nápoje, kvalitní vína či šampaňské a občerstvení ze zámecké kuchyně šéfkuchaře Ondřeje Slaniny, který dokáže připravit opravdu vynikající delikatesy.

 

Tajemství Infinit masáže

Po návštěvě wellness zón můžete prozkoumat i svět masáží, kde se nabízí nepřeberné množství zajímavých technik jako je například antistresová masáž hlavy, aromaterapeutická masáž, exotická procedura s horkými lávovými kameny či baňková masáž obličeje a šíje. Specialitou wellness centra je Infinit masáž. Jedná se o naprosto dokonalý druh masáže, který se podřídí vašim přáním a potřebám. Infinit masáž je sestavená přímo na míru tak, aby co nejlépe uvolnila svaly a ulevila zádům či končetinám.

 

Výjimečnou procedurou, kterou ve wellness Infinit Na zámku provádějí, je rituál Zámecká paní. Jedná se o rituál s jemnou vůní květů růže, která v ženách probudí pocit ženskosti. 

 

Ve dvou se to lépe táhne

Pokud se chcete nechat s partnerem trochu rozmazlit, vyzkoušejte zážitkové balíčky pro dva, které kombinují privátní wellness zóny s různými druhy masáží či zábalů. Doporučujeme třeba Infinit chateau den, kde váš výlet do světa relaxace začne v privátní sauně, pokračuje společnou masáží ve dvou provoněných masérnách a odpočinek zakončíte v privátním whirlpoolu s lahví dobrého sektu či zážitková vína. Neváhejte ani minutu a přijďte se s partnerem či s kamarádkou nechat hýčkat těmi nejlepšími odborníky v oblasti wellness.