neděle 22. květen 2022 0:00

Zažijte ještě více adrenalinu v Aquapalace Praha!

Letní sezóna se pomalu, ale jistě blíží a Aquapalace Praha rozhodně neponechává nic náhodě. Oblíbená Divoká řeka, která je zároveň nejdelším tobogánem v České republice, se dočkala modernizace a malým i velkým návštěvníkům tak nabízí ještě více zábavy.

Vyrazte do největšího aquaparku u nás a překvapte své ratolesti zážitkem, který si užije celá rodina!

Že už se těšíte, až vyrazíte na nejbližší koupaliště nebo k rybníku a naplno si vychutnáte vytoužené sluneční paprsky?

 

Nespoléhejte jenom na počasí a zažijte spoustu zábavy, relaxace i dobrodružství, ať už je sluníčko nebo padají kroupy. Čestlický aquapark kromě mořského vlnobití, virtuální reality a mnoha dalších atrakcí totiž slavnostně otevírá i oblíbenou Divokou řeku a nejdelší tobogán v ČR ve zcela novém hávu.

 

Vylepšenou podobu tobogánu Canyon i 450 m dlouhé řeky vinoucí se celým Vodním světem si mohou užívat návštěvníci všech věkových kategorií. Díky nově upravenému povrchu se divoká jízda o délce rekordního čtvrt kilometru rázem promění v ještě bláznivější dobrodružství a zbrusu nové barevné osvětlení navíc zajistí perfektní atmosféru. Můžete se tak těšit na neopakovatelný zážitek, který jen tak nezapomenete! Více informací najdete na www.aquapalace.cz