středa 16. červen 2021 0:00

Lollipopz a Kája s Bambuláčkem v Aquapalace Praha

V letošní koronavirové době byl zastaven chod kulturních i sportovních akcí, ale v v Aquapalace Praha tento čas využili pro přípravu zbrusu nového programu ve stylu Barevného léta. Bylo zde otevřeno nové moderní studio dívčí skupiny Lollipopz a oblíbeného dětského dua Kája a Bambuláček, kde tyto dva současné dětské fenomény už natáčejí svá dětská show a připravují i živá vystoupení.
Moderní studio v útrobách nejoblíbenějšího tuzemského akvaparku nabízí jak Lollipopz, tak Káje s Bambuláčkem nové možnosti v přípravě jejich pořadů, které jsou aktuálně nejúspěšnějšími dětskými projekty u nás.

 

Již 19. června od 13:00 hodin se můžete těšit na koncert Lollipopz a pak se s členkami oblíbené skupiny setkat v jejich novém studiu, nazvaném příhodně Lollymánie.

 

A jaké jsou další novinky v v Aquapalace?

 

Na malé návštěvníky čekají nové prolézačky ve vodní zóně a nové skluzavky v dětském brouzdališti; pro dospělé je otevřen nový vodní bar a všichni společně mohou relaxovat při unikátní podvodní hudbě v Coral bazénu.

 

V rámci Barevného léta jsou pro nejmenší návštěvníky připravené tematické hry a soutěže a animátoři se již moc těší na dětský smích a výskání.

Návštěva Aquapalace Praha bude pro malé i velké návštěvníky skvěĺým zpestřením letních dnů¨.