čtvrtek 3. říjen 2019 0:00

Nové podzimní rituály ve SPA & Wellness Aquapalace Praha

Ve SPA & Wellness Aquapalace Praha pro vás připravili nové speciální podzimní rituály, které prozáří sychravé dny a dopřejí vám velmi příjemnou regeneraci pomocí přírodní kosmetiky Alqvimia.

Alqvimia je exkluzivní čistě přírodní kosmetika původem ze Španělska, jejíž příprava čerpá z tradic starých alchymistických umění. Obsahuje přírodní výtažky z léčivých bylin a čisté esenciální oleje.

 

Bylinky se sklízejí podle astrologického kalendáře, aby byla zajištěna jejich největší síla, a výtažky z nich se získávají pomocí macerace, kalcinace (k uvolněnní minarálů) a filtrace.

 

Nenajdeme v ní žádné ropné deriváty, syntetická barviva či umělé parfémy. Je uchovávána v recyklovatelných obalech a není testována na zvířatech.

 

Ve SPA & Wellness Aquapalace Praha objevíte blahodárný účinek aromaterapeutických koupelí a vychutnáte si uvolňující masáže vonnými oleji Alqvimia. Naleznete zde však širokou škálu dalších služeb pro vaši regeneraci i zkrášlení – lymfodrenáž, fyzioterapii, kosmetiku, manikúru a pedikúru; vše z rukou špičkových profesionálů. Nechybí samozřejmě vířivky a sauna.

 

Představení nových koupelí a rituálů si 27. září přišlo vyzkoušet i několik známých osobností jako například Petr Vondráček, Bára Mottlová, Eva Decastelo, Milan Peroutka a moc si to užívali.

 

Ve voňavém a prohřátém prostředí SPA & Wellness si příjemně odpočinete, zrelaxujete tělo i mysl a posílíte imunitu pro nadcházející období s chladnými a zkracujícími se dny.