čtvrtek 18. červenec 2019 0:00

Letní sezóna v Aquapalace Praha v kubánském stylu

Letošní letní sezóna v Aquapalace Praha se nese ve znamení exotické Kuby. Návštěvníci se mohou zapojit do lekcí salsy, ochutnat originální kubánskou gastronomii i stylové míchané koktejly. Dalšími bonusy jsou hudební večery a soutěž o zájezd na Kubu za sto tisíc korun. Každý den až do 1. září probíhají animace s kubánskou tématikou. 

 

Vodní svět Aquapalace Praha nabízí kromě letního programu pestrou paletu atrakcí a zážitků ve třech tematických vodních palácích či ve venkovní zóně. Můžete se plavit divokou řekou, zažít umělé vlnobití, projet se na 12 tobogánech včetně toho nejdelšího v České republice či vyzkoušet svoji odvahu na strmých skluzavkách. Kromě toho si můžete v klidu zaplavat v klasickém bazénu či nechat se unášet 450 m dlouhou řekou vinoucí se celým Vodním světem. Ve Vodním světě se zabaví i ty nejmenší děti - je pro ně připravena pirátská loď, několik bazénků a skluzavek.

 

Uvolnění a prohřátí celého těla vám poskytne několik velkých vířivek a špičkovou relaxaci naleznete v Saunovém světě – komplexu 14 druhů saun a prohříváren. Fyzickou i psychickou vzpruhu dodají jedinečné ceremoniály, které pravidelně připravují zkušení saunéři.

 

Vodní svět o rozloze 9150 m2 je nejzábavnějším aquaparkem ve střední Evropě, ve kterém naleznete radostné i adrenalinové zážitky, sportovní vyžití a příjemný odpočinek.