pondělí 23. duben 2018 0:00

Připravte své tělo na jaro!

Játra jsou orgánem látkové výměny a jestli můžeme v těle označit něco slovem „detoxikační", budou to právě játra. Chemická továrna našich těl, která mj. ukládá vitaminy rozpustné v tucích, postupně uvolňuje cukr do krevního řečiště a napomáhá k účinnému trávení tuků.

Jak se oslabení jater projevuje? Typickým fyzickým projevem je velká svalová únava, zvýšená teplota, bledá pleť, citlivost na světlo, ale i problémy se zažíváním. Na psychické úrovni hněv, vznětlivost, žárlivost. Dopřejte játrům regeneraci. V době od 23.00 – 3.00 hod nepijte žádný alkohol.

 

Nejezte potraviny s oslabujícím účinkem: mléčné výrobky, smažená a tučná jídla, sladkosti. Upřednostněte potraviny hořké chuti (ostropestřec mariánský -1 lžičku několik, minut povaříme, nebožvýkáme zrníčka), dále listy pampelišky nebo extrakt z kořene pampelišky, čaj z řepíku, pelyňku.

 

Pohyb formou procházky či jízdy na kole, relaxační masáž, kvalitní spánek - to vše přispěje k celkovému zklidnění a tím pádem i uvolnění tlaku na funkci jater V Planet Zen pro Vás ale připravili ještě kapku navíc, a to celotělovou proceduru se zaměřením na masáž břicha se směsí éterických olejů heřmánku, bergamotu, fenyklu, meduňky a rozmarýnu se tak dostávají oleje do krevního oběhu, krev pak putuje do jater k rozkladu a tím působíme přímo na daný orgán.

 

www.planetzen.cz

 

Fresh Start je novinkou na období dubna v Planet Zen. Za limitovanou cenu 60min /1195Kč.