pátek 1. prosinec 2017 0:00

NOVĚ OTEVŘENÁ KLINIKA SALIUS

Do “rodiny” pražských klinik komplexní péče v oblasti estetické medicíny, laserové dermatologie a stomatologie přibyla klinika Salius. Sídlí na Praze 3 v Luxembourg Plaza.

Klinika vznikla rozšířením stomatologických služeb, provozovaných pod názvem AJ Dent od roku 2011 s cílem poskytovat kvalitní stomatologickou péči pacientům všech věkových kategorií za použití nejmodernějších technik.

Lékařský tým kliniky Salius aktuálně tvoří 11 lékařů a zdravotních sester.

 

Kromě vysokého standardu služeb v péči o pleť a tělo se nová klinika Salius pyšní i špičkovými lase-ry italské značky DEKA, které používá jako jedna ze dvou pracovišť v České republice.

 

Unikátní přístroj SmartXide2 efektivně vyhlazuje vrásky a pomáhá při odstraňování kožních lézí.

 

Klienti taktéž mohou vyzkoušet revoluční epilační přístroj Motus AX, který je zárukou bezbolestného trvalého odstranění chloupků, vhodný pro všechny fototypy a lze ho použít kdykoli během roku. Bonu-sem je oproti jiným přístrojům minimální počet ošetření.

 

Klinika spolupracuje i s většinou zdravotních pojišťoven.

 

Karen Kalendžan, generální ředitel kliniky Salius:

„Využíváme moderní technologie a zavádíme principy medicíny budoucnosti, které se říká "persona-lizovaná". V klinice Salius pacienti cítí domácí atmosféru a v chování personálu péči a důvěru. Žádné fronty a spěch. Navíc klinika provozuje samostatnou službu klinických asistentů.“

 

Více o službách kliniky na http://salius.cz