pondělí 17. únor 2020 0:00

Bez vás slepice zůstanou v klecích - nejdůležitější sdílení jara 2020

Díky neúnavné pomoci dobrovolníků se video dostalo k 320 tisícům lidem a získali jsme mnoho nových podpisů na www.zakazkleci.cz. Odhadujeme, že bez zapojení těchto odhodlaných lidí v kanceláři by to byla sotva polovina.

 

A právě proto je důležité, abychom každé spouštění kampaňových materiálů takto spolupracovali.

 

Máme před sebou důležitý zlom - hlasování o zákazu klecových chovů slepic ve výborech, 19. února. Od něj bude zbývat už jen pár týdnů do dalšího čtení ve Sněmovně.

 

Podle informací ze schůzek s politiky od Marka vím, že zákaz klecových chovů slepic pravděpodobně zaříznou oba výbory. Právě proto po jejich hlasování musíme spustit takový humbuk, který poslancům ukáže, že utrpení slepic v klecích nemohou přehlížet.

 

Tentokrát budeme pracovat dva dny, protože je to mimořádně důležité.

 

Můžete se k nám přidat v některý tento den?

 

Středa 19. února (14:30 - 21:00)

Čtvrtek 20. února (9:00 - 19:00)

 

Pokud máte třeba jeden den volna, který chcete věnovat zvířatům, tak tohle je ten správný čas, kdy ho využít. Protože jestli tuhle příležitost nevyužijeme, naděje na vysvobození slepic z klecí se strašně moc zmenší.

 

JDETE DO TOHO?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTDwu9S-S00X2SIt7ETuSThX4yhjo7QM3oS9SsXA4M_X7kZg/viewform

 

PS: OBRAZ i zvířecí hnutí stojí a padá na dobrovolnících. A vím, že kožešinové farmy se zakázaly díky nim. Lidé, jako jste Vy, reálně mění zákony. A já věřím, že společně dokážeme zakázat i klecové chovy slepic.