neděle 27. leden 2019 0:00

Veterinární klinika MVDr. Načeradské – nové špičkové zařízení pro čtyřnohé kamarády

Dne 24. ledna byla v Úvalské ulici čp. 32 na Praze 10 slavnostně otevřena nová veterinární klinika MVDr. Načeradské. Klinika se zaměřuje na maximální pohodu zvířat při vyšetření například už tím, že má oddělené čekárny i ordinace pro psy a pro kočky.

Všechny používané přístroje jsou vysoce moderní a zajišťují, aby bylo vyšetření pro zvířata co nejméně stresující. K základnímu vybavení kliniky patří mobilní rentgen, sonografický přístroj včetně sondy na vyšetření srdce, ultrazvuková čistička zubů, inhalační přístroj na anestézii, elektrokauter. Velkou výhodou je vlastní biochemický analyzátor, kdy si na vyšetření moči či krve počkáte cca 20 minut.

 

Zvláště komfortně se na této klinice budou cítit kočky, protože klinika je držitelem certifikátu „Cat Friendly Clinic“ (první v ČR) vydaném organizací ISFM, který zaručuje profesionální přístup ke kočičím pacientům a zohledňuje všechny jejich potřeby. Navíc jsou obě zde působící paní doktorky uznávanými expertkami na kočičí medicínu s titulem MANZCVS Medicine of cats. Ale samozřejmě i pejsci či různá drobná zvířátka zde budou mít tu nejlepší péčí.

 

Starost o mazlíčky občas vyjde na pěkné peníze, ale je tu možnost nechat je na nenadálé příhody pojistit. Například společnost PetExpert se zabývá výhradně pojištěním zvířat a to na nemoc, úraz, odpovědnost, ale třeba i na ztrátu a nalezení. Více se dozvíte na https://www.petexpert.cz/.

 

Česká republika patří mezi země, kde je péče o zdraví i pohodu zvířat na vysoké úrovni. Klinika paní doktorky Načeradské k tomu nemalou měrou přispívá.