čtvrtek 15. červen 2017 0:00

První charitativní turnaj Šideri Váňové

Dne 9.6.2017 se na golfovém hřišti Hostivař odehrál první charitativní turnaj Šideri Váňové. Záměrem celé této akce, byla podpora charity. Šideri spoupracuje s Victorii Velvet, která má nadaci a pomáhá týraným ženám. Jejich první spolupráce začala na křestu kalandáře Šideri, kde vydražila svůj kalendář za  20.000 Kč. Na této akci, předala Šideri mnohem Větší částku a to 100.000 Kč.

"Chtěla jsem podpořit  nadaci Victorie, tak vznikl nápad, že by hezky mohl fungovat formát golf a charita (tento formát funguje v Čechách už dlouho a celkem úspěšně, proto jsme se ho i my chytli). Zkusila jsem turnaj však uchopit trošku jinak. Víme, že se o golfu moc v České Republice nepíše, i přesto, že je o čem psát. Postavili jsme tuto akci tak, aby to bylo zajímavé i pro média, přišli na golf a psali o něm, protože mým druhotným záměrem je  Český golf posunout dál a dostat ho do podvědomí, nejen po herní stránce, ale i po té mediální. Ráda bych v takových akcích pokračovala dál s mojí PR Andreou Ahmedi,“ říká golfistka Šideri Váňová.

 

Páteční den odstartoval golfovým turnajem a následoval večerní akcí s bohatým program. Na hosty čekaly dvě modní přehlídky a skvělé občerstvení od Wine Foodu .

 

První modní show měla na starosti přední česká návrhářka Alena Wilson, která představila kolekci pro léto 2017. Na modním molo vyšla v oblečení Aleny Wilson i Šideri a přední tváře Českého showbyznysu jako např. Michaela Dolinová, Anička Slováčková, Radka Pavlovičová a Daniela Šinkorová. 

 

O druhou přehlídku se postaraly finalistky Miss Face 2017, pod vedením Taťány Makarenko. Představily kolekci plavek a sportovního oblečení zpěvačky Victorie Velvet. Celou akci moderovala Lenka Špillarová a Lenka Vaclavová.