čtvrtek 23. červen 2016 0:00

PRVNÍ POMOC NA KOLO

Co je dobré mít kromě perfektně seřízeného kola, funkčního oblečení, mapy nebo navigace, svačiny a pití s sebou na cyklovýlet či cyklodovolenou? Určitě se Vám budou hodit dva přípravky české značky konopné zdravotní kosmetiky CutisHelp. Jedná se o mast DEFEKT a krém OPRUDÍK. Možná se teď mnozí z vás usmívají, ale ti, kdo jeli na kole delší trasu nebo na něj sedli po delší době, nám dají určitě za pravdu.

Konopná mast CutisHelp DEFEKT poskytuje rychlou a výjimečně efektivní pomoc při regeneraci pokožky. Hodí se na jakékoli poranění - odřeniny, říznutí, spáleniny apod. Podporuje obnovu pokožky a zabraňuje vzniku infekcí. Hojení je rychlé, jizvy prakticky neznatelné. Mast neobsahuje žádné návykové látky ani dráždivé konzervační složky, proto ji velmi dobře snášejí i lidé s přecitlivělou pokožkou, bez obav ji mohou používat děti.

 

Konopný krém CutisHelp OPRUDÍK je hypoalergenní a obsahuje extrahovaný konopný olej a zinek. Pomáhá rychle odstraňovat opruzeniny a účinně chrání i před jejich dalším vznikem jak u dětí, tak u dospělých. Velmi vhodná je také při sportu, běhání, delších túrách, jízdě na kole a dalších pohybových aktivitách.

 

Přípravky zdravotní kosmetiky CutisHelp zakoupíte výhradně v lékárnách.

 

Více na www.CutisHelp.cz

 

Soutěž:

 

 Z jaké řady zdravotní konopné kosmetiky CutisHelp je krém OPRUDÍK?

 

a) BABY
b) MAMI
c) MIMI

 

Nápověda na www.CutisHelp.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 7. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp".