úterý 16. listopad 2021 0:00

Výjimečné sváteční období ve Starbucks

vánoční svátky jsou za rohem a adventní atmosféra dorazila i do Starbucks. Originální zimní nápoje letos opět obohatily nabídku o charakteristickou chuť Vánoc. Vychutnat si je můžete z ikonických vánočních sklenic a samozřejmě také z Reusable Red Cup-u. Ty, kteří se už nemohou dočkat svátků, určitě potěší návrat oblíbeného Gingerbread Latte a Toffee Nut Latte, milovníky čokolády zase žhavá novinka Salted Caramel Hot Chocolate.

Oblíbené vánoční nápoje Starbucks nemohou chybět ani v letošním adventním období. Užijte si jedinečnou atmosféru v kavárnách Starbucks a zahřejte se například ikonickým Gingerbread Latte. To v sobě ukrývá chuť čerstvě upečených vánočních perníčků s espressem a horkým mlékem. Nebo ochutnejte další vánoční klasiku - Toffee Nut Latte. Bohatá krémová chuť sladkých karamelek v kombinaci s praženými oříšky, espressem a horkým mlékem zahřeje každého milovníka kávy. Oba vánoční nápoje si můžete vychutnat také v ledové verzi jako Frappuccino a letos dokonce i ve zcela veganské verzi s mléčnou alternativou a veganskou šlehačkou.

 

Dáváte-li před kávou přednost čokoládě, jistě vás potěší novinka v podobě Salted Caramel Hot Chocolate. Spojení mléka s příchutí slaného karamelu a Mocha sirupu, doplněné o pořádnou porci šlehačky s karamelovým drizzlem potěší každý mlsný jazýček.

 

Pokud si sváteční atmosféru chcete užít naplno, nemůžete vynechat ani nabídku zimních dezertů. Během letošní zimy Starbucks doplňuje nabídku novinek o neodolatelný Red Velvet Cake, čokoládový dort s malinami nebo lahodný jablečný muffin se skořicí.

Nenechte si ujít Vánoce ve Starbucks a přijďte si vychutnat jedinečnou sváteční atmosféru. Nezapomeňte, že všechny nápoje si můžete nechat připravit i do vlastní sklenice, čímž pomůžete chránit přírodu a navíc ušetříte 10 Kč. Užijte si vánoční pohodu ve Starbucks!

 

 

 

Soutěž:

 

Odkud pochází kávová zrna ve vánočním speciálu Christmas Blend?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25.11 2021 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Starbucks"