středa 20. říjen 2021 0:00

Oslavte české jablko se značkou Fit

Pěstování jablek má v českých zemích dlouhou tradici. Není divu, toto oblíbené ovoce je nejen velmi chutné, ale obsahuje také spoustu vitamínů. Nesmíme zapomenout ani na vysoký podíl vlákniny, která je důležitou složkou lidské stravy, navíc s mnoha benefity. České jablíčko můžete mít nyní vždy snadno po ruce, v podobě Fit Sušených jablečných kostiček a Fit Sušených jablečných kroužků.

Dvojici sušených jablečných produktů přináší na český trh společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina, tradiční výrobce cereálních tyčinek značky Fit. Primární a jedinou surovinou jsou jablka pěstovaná ve vlastních sadech. Ovoce je následně ve slupce, pro zachování maximálního obsahu živin, šetrně zpracováváno ve vlastní sušárně.

 

Výsledkem je 100% jablečný přírodní produkt, bez konzervantů, aromat a barviv.

 

Jablečné kostičky a kroužky se hodí nejen jako chutná svačinka na výlet, do práce či do školy. Své místo si najdou i v kuchyni. Jejich jedinečná, sladkokyselá chuť se skvěle doplňuje třeba s jogurtem nebo sladkými kašemi. Využijete je také při pečení moučníků nebo při přípravě oblíbeného pečeného čaje, který vám v nadcházejícím období přijde vhod.

 

Pokud chcete Fit Sušené jablečné kroužky spolu s mixem tyčinek Fit ochutnat, zkuste se zapojit do naší soutěže. Stačí najít správnou odpověď na soutěžní otázku.

 

Kolik let působí na českém trhu společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina?

 

a) 20 let

b) 25 let

c) 30 let

 

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10.11 2021 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Fit"