úterý 18. srpen 2020 0:00

ZAHRAJTE SI O BALÍČEK CEREÁLNÍCH TYČINEK FIT

Léto je v plném proudu. Ať už se chystáte na dovolenou do zahraničí, cestu po krásách naší vlasti nebo třeba na prodloužený víkend k vodě, postarejte se o to, aby vám nikdy nedošla energie. Jak? Stačí si do kabelky, batůžku nebo kufru přibalit zdravou a vyváženou svačinku - ideálně některou z cereálních tyčinek značky Fit.

Tyčinky Fit přináší na náš trh již déle než 25 let česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina. Kromě klasických müsli tyčinek, které se stále těší velké oblibě, nabízí portoflio značky Fit mnoho dalších chutných produktů. Ať už si vyberete tyčinku Fit fruit s vysokým podílem ovocné složky, Fit Challenger plnou oříšků a sušených plodů nebo Fit Protein vhodnou i pro aktivní sportovce, nikdy nesáhnete vedle. Vždy vás čeká bohatý chuťový zážitek a spousta postupně se uvolňující energie pro náročný výkon nebo rychlou regeneraci sil.

 

Úplnou novinkou je tyčinka Fit Smoothie s lískovými ořechy, čokoládou, kofeinem a výtažkem ze zeleného čaje. Je přirozeně bezlepková, neobsahuje palmový olej a je plná vlákniny, která prospívá správnému trávení. Díky chytrému složení je tyčinka plná energie s velmi rychlým účinkem. Oceníte ji tak třeba při řízení, při dovolenkových aktivitách nebo po náročném, zážitky naplněném, výletu.

 

Ať už se rozhodnete tuto novinku vyzkoušet nebo zůstat u klasiky, neměla by vám uniknout letní soutěž o výběr tyčinek Fit. Najdete správnou odpověď na soutěžní otázku?

 

Jaké tyčinky se vyrábí pod značkou Fit?

 

a) Fit Smoothie, Fit Protein, Fit fruit

b) Fit Go, Fit Sport, Fit müsli

c) Fit Challenger, Fit Active, Fit Summer

 

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 5. 9. 2020 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "fit".