úterý 31. březen 2020 0:00

ZAHRAJTE SI O BALÍČEK OBLÍBENÝCH TYČINEK FIT

Letošní jaro nás všechny uvrhlo do nedobrovolné izolace. Nemožnost volného pohybu, home office, celodenní péče o děti včetně náročného maratonu domácího vzdělávání – to je nápor pro duši i pro tělo! Nepropadejte depresi a snažte se udržet Fit. Zkuste každý den věnovat aspoň chvilku cvičení, zdravě se stravovat a v domácím kolotoči si najít aspoň malou chvilku pro sebe.

Děti se na chvilku zabaví svačinkou v podobě oblíbené tyčinky Fit fruit, která má nyní nové balení včetně inovovaného loga. Jednu tyčinku dopřejte i sobě, na chvilku se zastavte a vychutnejte si v klidu bohatou ovocnou chuť skrývající se mezi dvě lehkými oplatkami. Vybrat si můžete jednu z 5 příchutí.

 

Fit fruit má vysoký obsah vlákniny, nízký podíl cukrů a neobsahuje palmový olej. Odpovídá standardům veganské výživy. Je vynikajícím zdrojem postupně se uvolňující energie, cenných vitamínů a minerálů. Skvěle se hodí pro rychlou regeneraci sil nebo vždy, když máte chuť na něco dobrého.

 

Tyčinky Fit můžete nyní ochutnat jako výhru v naší soutěži. Najděte správnou odpověď na níže uvedenou otázku a pak už jen záleží na štěstěně...

 

Jaké příchutě nabízí Fit fruit?

 

a) limeta, mango, ananas

b) limeta, višeň, lesní ovoce

c) jablko, hruška, švestka

 

Nápovědu a další informace naleznete na: www.fit.eu a www.tycinkafit.cz.

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 04. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "fit".