středa 4. březen 2020 0:00

Soutěž o karty MultiSport

Máte rádi pohyb a aktivní odpočinek, sledujete nejnovější trendy z oblasti zdravého životního stylu a přitom hledáte adekvátní způsob kompenzace pracovního vytížení? Pak právě pro vás máme připravenou soutěž o karty MultiSport.

Karta MultiSport je oblíbený zaměstnanecký benefit, který vám pomůže udržet výkon, vést zdravější životní styl a cítit se lépe. S MultiSportkou lze provozovat přes 260 druhů aktivit, které mají pozitivní vliv na psychický i fyzický stav. Fitness, plavání v bazénech, skupinové lekce, sauny a solné jeskyně, bowling, jóga i zdravotní cvičení nebo třeba bojové sporty… To vše a mnohem více si můžete s kartou MultiSport užít třeba i každý den – MultiSportku lze uplatnit denně na jednu vybranou aktivitu.

 

S MultiSportkou budete maximálně flexibilní. Není třeba se vázat na členství v žádných klubech ani centrech. Jedna karta tak umožní vstup do více než 2 600 sportovních i relaxačních zařízení po celém Česku a Slovensku. Vaše oblíbené aktivity tak budete moci provozovat kdekoliv – v místě bydliště, poblíž práce nebo třeba ve vedlejším městě.

 

Využívej kartu MultiSport naplno

 

- Každý den jeden volný vstup

- Denně neomezené nabídky MultiClubu

- Aktivity pro celou rodinu

- Možnost doprovodné karty a až tří dětských

 

Máte chuť si kartu vyzkoušet?

Nabízíme možnost MultiSportku získat a využívat ji po dobu celého jednoho měsíce. Stačí odpovědět na soutěžní otázku:

 

Kolik zaměstnanců sportuje a relaxuje s kartou MultiSport v Česku a na Slovensku?

 

a) 150 000 +

b) 170 000 +

c) 190 000 +

 

 

Nápovědu naleznete na stránkách www.multisport.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 03. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Multisport".