středa 19. prosinec 2018 0:00

SOUTĚŽ: Káva s chutí Itálie

Máte rádi opravdu kvalitní kávu? S kávou Lavazza si i v pohodlí vašeho domova připravíte dokonalou kávu, která se hravě vyrovná té z vaší oblíbené kavárny. Přineste si domů kousek Itálie a ochutnejte jedinečnou mletou kávu Lavazza Qualità Oro, která vás překvapí jemně sladkou chutí a nezaměnitelným aroma.

Lavazza Qualità Oro je výběr mimořádně sladkých mletých kávových zrn stoprocentní Arabica z Latinské Ameriky. V chuti této kávy našla pražírna Lavazza přesnou a správnou rovnováhu. Káva má vynikající přírodní aroma a výbornou pěnu. Již po prvním doušku ucítíte nezaměnitelnou chuť s náznaky sladkosti a ovoce, která jen dokládá kvalitu kávy, jež je výsledkem 120 let odborných zkušeností v oblasti míchání a pražení.

 

Mletá káva Lavazza Qualità Oro zaručuje jedinečnou chuť při jakémkoliv druhu přípravy, ať už jste milovníci French Pressu či kávy z Moka konvičky, rádi filtrujete nebo vám chutná klasická, překapávaná káva. At už si ji připravíte jakkoliv, káva Lavazza Qualità Oro promění vaše každodenní okamžiky v jedinečný zážitek.

 

Společnost Lavazza je známým symbolem italského espessa. Rodinný podnik Lavazza založil Luigi Lavazza už před více než sto lety. V malé pražírně tak vzniklo tajemství jedinečné receptury, které bylo předáváno z generace na generaci, a to až do dnešních dnů. Lavazza tak jako první přišla s uměním kombinace různých druhů kávy z různých geografických oblastí, které je doposud charakteristickým rysem většiny produktů značky. V současné době působí ve více než 90 zemích světa prostřednictvím dceřiných společností a distributorů vyváží přibližně 63 % své produkce.

 

Soutěžní otázka:

 

Lavazza Qualità Oro je výběr mimořádně sladkých zrn Kávy Arabica z

 

a)Afriky

b) Latinské Ameriky

c) Austrálie

 

Výhrou je 500gr balení zrnkové kávy Lavazza Qualità Oro.