čtvrtek 1. listopad 2018 0:00

Zasoutěžte si o vouchery na sobotní brunch do Pohostince Karlín

Pražský Pohostinec Karlín pravidelně servíruje speciální rodinné brunche. Neomezené pohoštění s kvalitním proseccem si můžete vychutnat každou sobotu. Vaše děti zde ocení dětský koutek a vy si budete moci v klidu užít sobotní pohodu. Nyní si můžete zasoutěžit o vouchery pro dvě osoby a užít si tak dokonalý sobotní odpočinek.

Pokud milujete sdílení jídla s přáteli či rodinou, brunche v Pohostinci Karlín jsou pro vás jako dělané. V rodinné atmosféře pro vás bude připraven neomezený salátový, předkrmový a dezertový bar a ochotná obsluha vám naservíruje hned dva hlavní chody – rybí a masový. V ceně brunche je i kvalitní prosecco a domácí limonády.

 

Na svůj dětský bufet se můžou těšit také malí jedlíci do 6 let, kteří mají vstup zdarma. Čekat na ně bude i plně vybavený dětský koutek. Na víkend oslav svatého Martina se v rámci menu bude servírovat skvělá svatomartinská husa.

 

Standartní cena sobotního brunche pro jednu osobu činí 490 Kč. Děti od 6 do 12 let mají na brunch 50 % slevu. Právě si však můžete vysoutěžit voucher pro dvě dospělé osoby a zajít si pochutnat na sobotní brunch ve vámi zvoleném termínu.

 

Soutěžní otázka:

 

Pohostinec Karlín kromě skvělých brunchů a vybraných pokrmů servíruje také steaky uznávaného plemene. Jak se toto plemeno nazývá?

 

A. Black Angus

B. Wagyu

C. Shorthorn

 

Správnou odpověď najdete na webu http://karlin.pohostinec.cz.

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 11. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "pohostinec".