pondělí 25. září 2017 0:00

Soutěž s Hannah: Na výlet i během podzimních měsíců

Jedny z nejkrásnějších výletů můžete zažít na podzim. To vám potvrdí nejeden milovník přírody. Krajina, která hraje všemi barvami, a šustící listí pod nohama dodají venkovním aktivitám nové kouzlo. Má to ovšem i svá úskalí. Ať už vyrážíte na procházku, jednodenní túru nebo dobrodružný víkend s přáteli nebo rodinou, měli byste být připraveni na chladné večery, ranní mrazíky, studený vítr i rychlé změny počasí.

Sázkou na jistotu je proto kvalitní funkční oblečení, díky kterému vám výlety za podzimní atmosférou nezkazí ani pořádné sychravo.

 

Základem je dobrá bunda. V šatníku by vám určitě neměla chybět bunda z voděodolného, větruvzdorného a současné prodyšného materiálu. Ta vás ochrání v nepříznivém počasí, ale zároveň se v ní při pohybu nebudete zbytečně potit. Důležité jsou i detaily jako sbalitelná kapuce, regulovatelné rukávy a spodní díl, chytře řešené kapsy nebo kvalitní zipy, které mohou značně zvýšit váš komfort.

 

Neméně důležitou součástí jsou pak také kalhoty. Ty by vás jednak měly udržet v teple, ochránit před deštěm a větrem, ale měly by být také pohodlné a umožňovat maximální rozsah pohybu. Skvělým partnerem během podzimních výletů vám budou také teplé mikiny a trika s dlouhým rukávem. Veškeré vybavení najdete u společnosti Hannah, od které můžete vyhrát praktické batůžky na krátké výlety, společně s pastelkami pro krácení chvilek s nepříznivým počasím. www.hannah.cz

 

Soutěžní otázka:

 

V jakém roce byla založena značka Hannah?

 

a) 1988

b) 1991

c) 1995

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 10. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Hannahl".