čtvrtek 20. září 2018 0:00

Vyhrajte smartphone Alcatel 3X

Smartphone Alcatel 3X zaujme kompaktním tělem a ladnými křivkami. Jeho 5,7palcový FullView displej nabízí populární poměr stran 18:9, takže se prohlížení fotek a sledování videí stane opravdovým potěšením. Záda telefonu jsou osazena 120° širokoúhlým duálním fotoaparátem. O vaše soukromí se postará zabudovaná čtečka otisků prstů v kombinaci s funkcí rozpoznání tváře.

 

Na velké obrazovce smartphonu Alcatel 3X si vychutnáte fascinující fotky a videa. Díky 5,7'' zobrazovači, který zabírá 78 % přední strany, získáte obrovský displej v telefonu s minimálními rozměry. Na velkém displeji uvidíte mnohem více, a telefon se vám přitom pohodlně vejde do ruky nebo do kapsy.

 

Rozšiřte si obzory: s fotoaparátem SmartCam DUO, který nabízí 120° širokoúhlou kameru zachytíte na jediné fotografii mnohem více. Tedy ještě více úsměvů, více krajiny a více vzpomínek. Fotografie můžete zásluhou funkce Sociální režim upravovat a sdílet ihned po zachycení.

 

Odemykejte svůj telefon pohodlněji s funkcí Face Key, která rozezná váš obličej. Velmi přesná detekce 106 významných bodů na obličeji a 30° dosah vám zaručí precizní a bezpečný přístup do telefonu během půl sekundy.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát telefon Alcatel 3X?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Soutěžní otázka:

 

Co je to funkce Face Key?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 9. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 150. správná odpověď.     

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Alcatel".

 

Více info najdete na:

https://eu.alcatelmobile.com/cz/mobilni-telefony/chytre-telefony/alcatel-3x/