úterý 20. březen 2018 0:00

Zelené Velikonoce ve Starbucks

Také patříte mezi ty, kteří si bez ranní kávy nedokáží představit start do nového dne? Budete se na ni těšit ještě víc, pokud z ní uděláte svěží módní doplněk. V kavárnách Starbucks najdete nabídku tumblerů různých barev i stylů, které vám pomohou vyjádřit vaši osobnost nebo doladit každodenní outfit.
Čekáte-li na vhodnou příležitost, velikonoční svátky jsou trefa do černého. Nebo do zeleného? Nákupem tumbleru přispíváte k ochraně přírody. Pokud si do něj v kavárně necháte připravit svůj oblíbený nápoj, ušetříte odpad v podobě papírového šálku a ještě dostanete slevu 10 Kč. 
 
A to nejlepší nakonec: S novým módním doplňkem vás velikonoční beránek zaručeně nepokaká. Vyberte si ten svůj a nezapomeňte ani na své blízké. Kávový zážitek v designovém kabátku je ideální dárek pro každého.
 
Soutěž: Chcete vyhrát vouchery do kaváren Starbucks?
 
Pak stačí jen správně odpopvědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:
 
Kolik je v Praze kaváren Starbucks?
 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 4. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Celkem 3 výherci získají voucher na 3 nápoje v kavárnách Starbucks zdarma.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést " Starbucks