neděle 13. srpen 2017 0:00

Emulgel Ozonicon® rychle uleví od bolesti kloubů a svalů

Medicínský ozón, který byl doposud využíván jen během lékařských operací nebo podáván injekčně v případě největších bolestí, je nyní dostupný v podobě snadno aplikovatelného emulgelu Ozonicon® každému, komu běžná bolest brání v radosti ze života a pohybu.

Ozón, jako klíčová složka inovativního gelu Ozonicon®, vzniká ve volné přírodě a je to právě ten prvek, který vytváří charakteristickou vůni bouřky. V přírodě i v laboratoři je však ozón nestabilní, rychle se rozpadá a vyprchává. Jeho léčivé vlastnosti proto doposud nebylo možné využívat v pohodlí domova.

 

Při tvorbě Ozoniconu® se však vědcům a lékařům z italské Padovy podařilo ozón stabilizovat v pevné látce tak, aby se dal nejen skladovat, ale také snadno aplikovat. Obtížně využitelné účinky ozónu se tím staly snadno dostupnými vždy, když udeří nečekaná bolest.

 

Klinické studie1 dokazují, že ozón ve velké míře pomáhá lidskému tělu v obnově kloubů, chrupavek a okolních tkání. V kombinaci s jinými léčivými látkami jim pomáhá snadněji proniknout do těla, čímž urychluje proces hojení, pozitivně ovlivňuje metabolismus buněk, zpevňuje cévní stěny a mimo jiné působí i dezinfekčně.

 

Molekuly účinných látek Ozoniconu® jsou natolik malé, že pomocí biotechnologie dokáží snadno proniknout přímo do centra bolesti a napomáhat při jejím tlumení. Ozonicon® obsahuje řadu účinných látek, mezi které se řadí glukosamin a chondroitin sulfát, nejznámější a velmi účinné látky pomáhající při léčbě kloubů, které působí proti opotřebení chrupavky, dále černý rybíz, jenž pomáhá při zánětech a křečích, dezinfekční a protizánětlivý extrakt z arniky horské a kořenový výtažek z čertova drápu, který pomáhá při kloubním revmatismu. Ozonicon® svým složením podporuje léčbu a potlačování bolesti.

 

Ozonicon® nenahrazuje plnohodnotnou nemocniční ozónovou terapii, ale díky jednoduchosti použití a vysoké účinnosti je ideální pro použití v domácnosti. Ozonicon® je také vhodný pro těhotné a kojící ženy.

 

Podle klinické studie Univerzity v Padově1 provedené na skupině pacientů, kteří se potýkali s bolestí kolen, dosahuje ozónový emulgel pozitivních výsledků ve snížení symptomatologie bolesti (v 73,3%). U účastníků studie v průběhu terapie navíc došlo ke snížení počtu léků proti bolesti, které tito pacienti předtím běžně užívali.

 

Doporučená prodejní cena Ozonicon® emulgelu je 280 Kč/ 50 g a 415 Kč/ 100 g * ceny v lékárnách se mohou lišit.

Více informací o produktu naleznete na webu www.ozonicon.cz

 

Soutěž:

 

Co je hlavní složkou emulgelu Ozonicon?

  1. Ozón
  2. Etanol
  3. Sádlo

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 8. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Ozonicon".