úterý 11. červenec 2017 0:00

Do šortek bez celulitidy s NATURHOUSE

Třebaže léto je v plném proudu, nikdy není pozdě na sobě zapracovat, abychom si léto užili bez ostychu. Pomerančová kůže, celulitida, trápí snad každou z nás. Vzniká zvětšením podkožních buněk, které tlačí proti kůži, a tak dochází k hrbolkům, připomínajícím pomerančovou kůži, v oblastí hýždí a stehen. S námi ale boj nad ní vyhrát můžete! Parťákem vám bude balíček „Sbohem, celulitido" od NATURHOUSE, sítě dietetických center.

 

Vznik celulitidy je nejčastěji spojen se špatným stravováním, pitným režimem, ale i špatnou péčí o pokožku. Mohou to ale být i genetické předpoklady či sedavé zaměstnání. Díky balíčku získáte komplexní řešení pro boj s celulitidou tak, abyste ani jednu z příčin nezanedbala.

 

Získáte kompletně sestavený výživový plán na 3 týdny, spolu s cílovými potravinovými doplňky na bylinné bázi. Exkluzivní recepty a rady, díky kterým se budete lépe stravovat, a které vám zásadně pomohou k rychlému dosažení výsledků. Oceníte i 13 zaručených rad, díky kterým dosáhnete rychleji pevnějšího zadečku a zbavíte se tolik nevzhledné celulitidy.

 

Soutěžní otázka

 

Jeden výherce má možnost získat komplexní řešení v boji proti celulitidě v podobě balíčku "Sbohem, celulitido," při správném zodpovězení soutěžní otázky.

 

Kolik poboček dietetických center NATURHOUSE se nachází po celé ČR?

 

a) 63

b) 94

c) 89

 

Nápovědu hledejte na www.naturhouse-cz.cz nebo na Facebooku https://www.facebook.com/naturhouse.cz/ 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 7. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "NATURHOUSE".