pondělí 24. duben 2017 0:00

Vytvořte si originální Mandala-Designer© na motivy dětských filmů

Kreativní hračky děti milují. Možná i vy, podlehnete kouzlu malování unikátních symetrických mandal v oblíbených filmových licencích od společnosti Ravensburger. Kreslení podle šablon je zábava a perfektní způsob, jak rozvíjet cit pro barvy, fantazii a motorické schopnosti dětí.

S originálními výrobky Mandala-Designer® si můžete rychle a snadno navrhnout ty nejkrásnější osobní mandaly, které uchvátí nejednoho z nás a jsou i skvělým nástrojem k dekoraci čehokoliv, od šperkovnice po ozdoby do pokojíčku.

 

Malá Mandala-Designer© na cesty

Nyní si můžete nakreslit mini mandalu vždy, když budete chtít. Vše potřebné najdete v praktickém přenosném boxu. Jednoduše položte šablonu na papír a kreslete si svou mandalu pro dobrou náladu na motivy oblíbených animovaných hrdinů.

 

Malá Mandala-Designer nově najdete s motivem z filmů Disney Hledá se Dory, Trollové, Disney Ledové království a Disney Arielle za doporučenou cenu 249 Kč.

 

Střední Mandala-Designer©

Dětské mandaly mají spoustu předností. Jsou v nich zakódovány energie harmonie, pohody a klidu, ale také radosti a hravosti. Děti tyto energie cítí a pozitivně na ně reagují. Mandala tak může být nástrojem sebepoznávání a sebeodhalování. Jsou vhodné pro předškoláky, kteří se díky vybarvování motivu ze známých dětských filmů naučí pevně držet tužku a nepřetahovat přes okraj. Je to vlastně veselá forma přípravy do školy.

 

Střední Mandalu-Designer nově najdete s motivem z filmů Disney Hledá se Dory, Trollové, Disney Ledové království za doporučenou cenu 449 Kč.

 

 

Dárky

 

Kalendáře Girlandy

Ravensburger Mandala – Designer © jsou již k dostání v e-shopech a kamenných prodejnách Bambule, Sparkys, Hamleys, Pompo a dalších. Jsou určeny pro děti od 6 let. Pro více informací navštivte www.ravensburger.cz a www.facebook.com/ravensburgerCZSK.

 

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát originální výrobky Mandala-Designer®?

 

Pak stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Jedna z tématických mandal je na motivy filmu Trollové. A my se ptáme na jméno trollího krále?

 

a) Poppy

b) Peppy

c) Chroupa

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 5. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Trollové".

 

Vyhrává 50., 150. a 250. správná odpověď.