pátek 27. leden 2017 0:00

Soutěž o sportovní outfit PUMA

Přemýšlíte, jak se nejlépe přemluvit k návštěvě fitness centra? Chcete i při tréninku vypadat dobře? Společnost PUMA připravila soutěž o sportovní oblečení.

Dámská sportovní podprsenka PWRSHAPE Forever je ideální ke každodennímu použití a na všechny druhy tréninku. Poskytuje podporu pro ještě lepší a komfortnější pohyb, zatímco vysoce funkční materiály čerpají pot od pokožky, a tím poskytují větší pohodlí při cvičení. Podprsenka má velké logo na přední straně, silný elastický spodní pás pro pohodlné nošení a ramenní popruhy pro stabilizaci odskoku.

 

Pánské kalhoty Rebel-Run Pants disponují technologií PUMA dryCELL, vysoce funkčním materiálem, který odvádí přebytečnou vlhkost od pokožky a lépe reguluje teplotu. Tím pomáhá udržet tělo v suchu a pohodlí během cvičení. Reflexní logo a další prvky zvyšují viditelnost ve zhoršených světelných podmínkách. Ploché švy minimalizují tření a zvyšují pohodlí. Kalhoty mají malou kapsu na zip s laminováním na zadní straně a zipy v dolní části nohavic pro snadné oblékání. Voděodolná podšívka v kapse zajistí, že všechny osobní věci zůstávají v suchu. Elastický pás disponuje stahovací nastavitelnou šňůrkou.

 

Soutěžní otázka:

 

Kdo je nejslavnějším běžcem společnosti PUMA?

 

a) Usain Belt

b) Usain Balt

c) Usain Bolt

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 2. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Puma".