pátek 16. prosinec 2016 0:00

KONOPÍ NA BOLEST A HOJENÍ

Pomoc při problémech s pohybovým aparátem i při poranění a následné regeneraci pokožky nabízí česká značka konopné zdravotní kosmetiky CutisHelp.

DOLOR-END konopné mazání je vysoce účinný přípravek při chronickém i akutním zánětlivém a bolestivém postižení pohybového aparátu. Komplex bioaktivních látek proniká skrze kůži přímo na místo postižení, kde přispívá ke zklidnění, podporuje regeneraci tkání a napomáhá k odstranění bolesti. Krém se velmi dobře vstřebává a rychle navozuje příjemný pocit úlevy.

 

DEFEKT konopná mast poskytuje výjimečnou pomoc pro rychlou a bezproblémovou regeneraci poškozené kůže. Tato konopná mast podporuje obnovu pokožky a zabraňuje vzniku infekcí. Hojení je rychlé, jizvy prakticky neznatelné. Díky svým výjimečným schopnostem se osvědčuje i při léčbě popálenin a bércových vředů.

 

Účinnou složkou přípravků je olej extrahovaný speciální nechemickou metodou ze semen technického konopí, který má výrazné protizánětlivé a regenerační vlastnosti.

 

Přípravky CutisHelp neobsahují žádné návykové látky ani dráždivé konzervační složky, proto je velmi dobře snášejí i lidé s přecitlivělou pokožkou, bez obav ji mohou používat děti, těhotné a kojící ženy.

 

Produkty značky CutisHelp jsou doporučovány odbornými lékaři a zakoupíte je výhradně v lékárnách.

Více na www. CutisHelp.com

 

Vyrábí značka CutisHelp ještě nějaký produkt na pohybový aparát kromě Dolor-endu?

 

a) ano, Fluid
b) ne
c) ano, Mentolen

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. 1. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp".