pátek 13. leden 2017 0:00

Proplujte zimou pohodlně v obuvi Deichmann

Hodláte si mrazivé zimní měsíce zpříjemnit nákupem nové obuvi do svého botníku? Skvělý nápad! Odborníci se shodují, že v tomto depresivním období, kdy se brzy stmívá a nedá se pořádně nic moc dělat, by si měl člověk dělat malé radosti a investovat především sám do sebe. Takže vzhůru do Deichmanna.

Abyste se cítila skvěle i v té všudypřítomné zimě, musí být teplo především vašim nožkám. Zimní obuv proto vybírejte pečlivě. Ideální boty musí nejen hřát a skvěle sedět, ale měly by také potěšit vaše oko a dodat vám pocit, že jsou to ty pravé, kdykoli se na ně znovu podíváte.

 

U Deichmanna se nové kolekce vždy řídí aktuálními trendy, takže návštěvou tohoto řetězce určitě nešlápnete vedle. Opět se vrací některé nesmrtelné evergreeny, například inspirace 70. léty. Pomyslné špici kralují oblíbené blokové podpatky, velur a lakované povrchy.

 

Obuv je v této sezóně také zajímavě upravená a zdobená. Mezi novinky můžeme zařadit metalické barvy, šněrovací kozačky nad kolena nebo obuv v rockovém stylu. Zaujalo vás šněrování? Ano, to se totiž letos stává naprosto nezbytnou součástí obuvi. Pokud si pořídíte šněrovací obuv navíc ještě v dandy stylu, budete za hvězdu, kamkoli jen přijdete. Dáváte přednost spíše vysokým podpatkům? Pak letos vsaďte na ty blokové.

 

 

Pohodlná a přitom trendy

 

U kozaček si můžete vybrat z různých výšek – nad kolena, ke kolenům i pod ně, nebo třeba zvolte kotníkový model. Pohodlnou chůzi vám garantují biker boots, tedy obuv v motorkářském stylu. Často ji zdobí tkaničky, zipy nebo přezky. Pokud se vám zasteskne po eleganci, můžete obout kotníkové provedení na platformě s podpatkem nebo model osázený ozdobnými kamínky.

 

Třešinkou na dortu letošních trendů jsou ovšem nekonečné kozačky ve výšce nad kolena, které vaše nohy protáhnou až do nebes. Můžete si je dopřát ozdobené drsnými nýty, různými aplikacemi nebo hravým šněrováním.

 

Ačkoliv zima bývá rok od roku stále teplejší, v letošní zimní kolekci se představí také tzv. moon boots, neboli sněhule. Jde o neuvěřitelně pohodlné venkovní bačkůrky, které vás protáhnou jakoukoli vánicí a udrží přitom vaše nohy v teple. Charakterizuje je klasický tvar, tkaničky a minimální hmotnost - jsou totiž lehounké jako pírko.

 

Letošní novinkou je ale jejich nižší provedení, kombinování různých materiálů a také módní efekty, jako jsou třpytivé povrchy a krásné zdobení. Tak už jste si vybrala?

 

Soutěž:

Jak se jinak říká tzv. moon boots?

a) lodičky

b) sněhule

c) kozačky


Chcete vyhrát jednu z poukázek do obchodů Deichmann? Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 13. 2. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Deichmann".