úterý 1. listopad 2016 0:00

Soutěž o vstupenky na koncert s hvězdným obsazením!

Mezinárodní projekt THE PARLIAMENT OF SOULS chceme věnovaný všem lidským duším a vzpomínce na duše těch, kteří už tu s námi být nemohou… Umělci, kteří se účastní tohoto projektu, jím současně chtějí uctít památku VÁCLAVA HAVLA.

Přijďte na hvězdně obsazený KONCERT - pomozte tak s dokončením a uvedením videoklipu The Parliament of Souls & dokumentu o jeho vzniku. Akci pořádá Berrymusic Production společně s Agenturou NKL Žofín pod záštitou starosty MČ Praha 1 Oldřicha Lomeckého.

 

Klip s Chantal Poullain: https://www.youtube.com/watch?v=xkFmA__NZSU OMEZENÝ POČET VSTUPENEK! cena: 490,- Kč / pro 2 osoby 850,- Kč v prodeji ZDE: https://www.hithit.com/cs/project/2935/slavne-hvezdy-v-hudebnim-projektu-the-parliament-of-souls Pozvánka: https://www.facebook.com/events/1775523326051778

 

5.11. od 19 hod, Žofín, Praha.

 

Těšit se můžete na tyto hvězdy:

 

Joe Lynn Turner (Deep Purple, Rainbow) Celeste Buckingham Chantal Poullain & Trio Štěpána Markoviče Juwana Jenkins Justin Lavash Leona Machálková Ondřej Ruml František Segrado Oskar Petr Trio Tomáš Savka Silverback Glanc Nobles Gabriela Urbánková Zdeněk Podhůrský & Underhill Johana "Joy Joy" Freywaldová Žesťový sextet Hudby Hradní stráže Večerem budou provázet Václav Marhoul a Edita Valentová.

 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

 

Je koncert věnovaný uctění památky Václava Havla?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 3. 11. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "koncert".