čtvrtek 22. září 2016 0:00

KONOPÍ PRO RYCHLE HOJENÍ

Drobná poranění jsou součástí našeho života téměř každý den. I spálenina od žehličky, odřenina nebo říznutí nás však mohou nepěkně potrápit, pokud nejsou správně ošetřeny. Výjimečnou pomoc pro rychlou a bezproblémovou regeneraci poškozené kůže nabízí konopná mast CutisHelp DEFEKT. Aktivní složkou přípravku je patentově chráněný olej extrahovaný ze semen technického konopí. DEFEKT podporuje obnovu pokožky a zabraňuje vzniku infekcí. Hojení je rychlé, jizvy prakticky neznatelné. Mast neobsahuje žádné návykové látky ani dráždivé konzervační složky, proto ji velmi dobře snášejí i lidé s přecitlivělou pokožkou, bez obav ji mohou používat děti, těhotné a kojící ženy. Dalším častým kožním problémem je opar. Je to návštěva nevítaná, vždycky nepříjemná, často přináší svědění a bolest. Pokud s ním i vy máte zkušenost, nabízíme vám řešení!

Konopný přípravek CutisHelp OPAREN z řady CutisHelp zdravotní kosmetika. Obsahuje účinnou kombinaci bioaktivních složek extrahovaného konopného oleje a látek s antivirotickými vlastnostmi. Tím je zaručena vysoce efektivní péče, infekce je potlačena, příznaky oparu mizí a postižená místa rychle regenerují. Krém zabraňuje i vzniku nežádoucích jizev a výrazně omezuje možnost recidivy.

 

OPAREN vám pomůže ve všech stádiích herpetických infekcí, nejlepších výsledků však dosáhnete, pokud ho použijete ihned při prvních příznacích. Lehký krém nevysušuje rty, je odolný vůči setření. Neobsahuje žádné návykové složky, nezatěžuje organismus, bez omezení je určen i pro děti, těhotné a kojící ženy.

 

Řada zdravotní kosmetiky CutisHelp byla vytvořena na základě praktického využití vědeckých poznatků o léčebných vlastnostech konopí. Všechny výrobky této řady jsou před uvedením na trh dlouhodobě testovány a v praxi běžně používány a doporučovány odbornými lékaři. Produkty značky CutisHelp jsou k dostání výhradně v síti lékáren.

Více na www.CutisHelp.com

 

V jaké velikosti se vyrábí chladivý masážní gel CutisHelp Mentolen?

a) 150 ml
b) 200 ml
c) 250 ml

 

Nápověda na www.CutisHelp.com

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 29. 10. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp".