čtvrtek 5. prosinec 2019 0:00

Postavte si sněhuláka z L.O.L. koulí ze série Winter Disco

Kdo by nemiloval L.O.L. panenky? Nová série Winter Disco obsahuje nejen řadu rozkošných panenek, zvířátek a malých sourozenců, ale také třeba Horskou chatu, kam mohou vyrazit na zimní dovolenou. Z koulí Zimní třpytkové panenky, Chundeláčka a LILS si můžete dokonce postavit L.O.L. sněhuláka! Kulatá balení do sebe perfektně zapadají, ale mohou stát i samostatně. Koule Zimní třpytkové panenky a Chundeláčka se mohou proměnit i na sněžítko.

L.O.L. série Winter Disco – Vytvořte si svého sněhuláka!

Nová série panenek L.O.L. je plná třpytivých rozkošných holčiček, kluků, sestřiček, bratříčků a zvířátek. Figurku vybalíte z ozdobného kulatého balení, které lze zároveň použít jako sněžítko. Vytvořte si kompletní rodinku L.O.L. a postavte z koulí sněhuláka! Obaly do sebe zapadají, a tak je lze různě kombinovat a stavět na sebe dle libosti. Mohou stát i samostatně.

 

 

Zimní třpytková panenka

Krásná a chic třpytková panenka si vás získá svým vychytaným outfitem a roztomilým vzhledem. Nečekaného překvapení se dočkáte, když dáte panence napít nebo ji vykoupete v ledové či teplé vodě. Panenka pak může změnit i svou barvu. V sérii najdete 12 nových panenek. Už při jejich rozbalování můžete podle přiložených doplňků hádat, jakou máte zrovna vy.

Pro děti od 6 let. Doporučená prodejní cena je 329 Kč.

 

Fluffy Pets – Chundeláček

Populární zvířátko se vrací v novém kabátku – respektive kožíšku. Zvířátko má tentokrát dlouhé načechrané chloupky nebo třeba sametovou srst. Po odstranění chloupků teprve zjistíte, jaké zvířátko se pod nimi skrývá. Chlupatý doplněk můžete použít i na další zvířátka nebo panenky. Chundeláček umí dokonce plakat, čůrat, plivat nebo měnit barvu. Pozor však, než mu dáte napít nebo ho ponoříte do vody – musíte mu sundat jeho chundelatý kožíšek.

Pro děti od 6 let. Doporučená prodejní cena je 429 Kč.

LILS – Sourozenci a zvířátka

Už při samotném rozbalování můžete získat nápovědu, zda se uvnitř skrývá malá LIL Sestřička, LIL Bratříčeknebo malé LIL Zvířátko. Když tyto malinké roztomilé postavičky ponoříte do vody, mohou dokonce změnit barvu!

Pro děti od 6 let. Doporučená prodejní cena je 219 Kč.