pondělí 29. říjen 2018 0:00

Kinder slaví 50. narozeniny

Značka Kinder slaví v letošním roce 50. výročí svého založení a za tu dobu se staly její čokoládové výrobky fenoménem, který si zamilovaly děti snad celého světa. Vždyť kdo by neznal Kinder vajíčko? Ale na začátku dnes věhlasné firmy stála Kinder Chocolate, kterou vymyslel Michele Ferrero v roce 1968.

Pan Ferrero si uvědomil, že na trhu chybí čokoláda vytvořená speciálně pro děti, která by v sobě měla spoustu mléka. Jeho čokoláda zaznamenala v Itálii velký úspěch a příběh pochoutek

 

Kinder se rozběhl.

 

Velká narozeninová oslava proběhla 18. října v Sokolovně Průhonice. Pro dětské návštěvníky byl připraven pestrý program s různými soutěžemi, kreativními dílnami a dalšími aktivitami. A k tomu samozřejmě nechyběla spousta Kinder bonbónů a čokoládiček.

 

Programem provázela Gábina Partyšová a její syn Kristián se zatím bavil v sále. Každou přestávku však trávil společně s maminkou. Se svými dětmi dorazily i další VIP matky – např. Andrea Verešová, Jana Doleželová a Eva Jasanovská. Společně s vedoucím pracovníky společnosti Kinder rozkrájely i ochutnaly narozeninový dort. K tomu jim přišla zazpívat mladičká Adéla Částková. K nemalé radosti všech malých i větších slečen končil program vystoupením zpěváka Sebastiana.

 

Oslavy 50. výročí probíhají již od jara. Velkou akcí byla soutěž 50 splněných přání, kdy si děti i dospělí mohli jako výhru vybrat různé zážitkové programy za pomoci ambasadorů nebo vybraných známých osobností. Mezi splněnými přáními bylo například přestavění dětského pokoje, jízda na koni s olympijským vítězem Davidem Svobodou či účast na tenisovém turnaji s Bárou Strýcovou.

 

Přejeme společnosti Kinder mnoho úspěchů do dalších let a mnoho nových jedinečných výrobků, které přinesou potěšení dětem i dospělým.