pátek 5. květen 2017 0:00

Tip pro rodiny s dětmi: Hamleys Praha slaví první narozeniny víkendem s atrakcemi zdarma!

První narozeniny, to je vždycky velká sláva. A co teprve, když slaví Hamleys, jedno z nejvěhlasnějších hračkářství na světě. To pak narozeninová párty trvá rovnou tři dny – od pátku 5. do neděle 7. května – a všechny atrakce jsou zdarma!

Legendární britské hračkářství s více než dvěstěpadesátiletou tradicí se v Praze, jako jediném městě ve střední Evropě, usídlilo právě před rokem. Na počest výročí je po celý víkend připravena speciální stylová zábava s taneční show, průvodem hraček, kouzelníkem, dárky, balonky…. a neodolatelnými atrakcemi, které budou mimořádně přístupné zcela zdarma.

 

Přijďte si zařádit na kolotoči, se závodními autíčky nebo třeba v úžasném zrcadlovém bludišti! Můžete se stát řidičem bagru v pestrobarevných kuličkách, svézt se na obří skluzavce nebo vylézt do pohádkového domečku.

 

Zapotřebí bude jen Hamleys karta na atrakce, která se ovšem registrovaným zákazníkům promění v kouzelnou kartičku, kde neubyde žádný kredit a ti kteří ji zatím nemají se můžou jednoduše zaregistrovat online na karta.hamleys.cz/narozeniny a karta pro ně bude připravena zcela zdarma přímo v Hamleys.

 

Co by to bylo za oslavu bez pořádného narozeninového dortu? V Hamleys se bude porcovat v pátek 5. května v 17:00. Medvěd Hamley, medvědice Hattie a další obyvatelé slavného hračkářství už se na vás těší!