pondělí 5. prosinec 2016 0:00

Tip: Nové plenky Pampers Active Baby-Dry

Pampers představuje aktuální novinku - zdokonalené plenky Pampers Active Baby-Dry. Díky 3 absorpčním kanálkům uvnitř plenky se miminka po ránu probouzejí stejně suchá jako večer, když jste je ukládali do postýlky.

Mokré plenky a nespokojené miminko? To s novými plenkami nehrozí!

 

Každý rodič malého miminka si samozřejmě přeje, aby se jeho děťátko v noci dobře vyspalo, a aby jeho spánek byl, pokud možno, klidný a dlouhý.

 

A v tom, aby takový skutečně byl, sehrávají velkou roli právě plenky, které mají zadeček děťátka udržet v suchu. Po ránu se mohlo stávat, že se miminko probudilo s vlhkou a nafouklou plenkou, takže start do nového dne nebyl úplně růžový. Mokrým plenkám a nespokojeným miminkům je však konec, protože s novými plenkami Pampers Active Baby-Dry nic takového nehrozí! Naopak! Každé miminko se díky nim probudí do nového dne s dobrou náladou.

 

Podle pediatra MUDr. Pavla Dvořáka PhD. hraje plenka v kvalitě spánku každého miminka klíčovou roli: „Miminka stráví spánkem zhruba polovinu každého dne. Zvláště v noci je důležité, aby měli naši nejmenší plnohodnotný spánek, který co nejméně narušuje pocit nepohodlí z mokré plenky. Klidný spánek po celou noc tak klade velké nároky na kvalitu plenky, kterou rodiče používají.

Ráno suché jako večer předtím

Nové Pampers Active Baby-Dry mají 3 revoluční absorpční kanálky, které zajistí sucho přes celou noc, až po dobu 12 hodin. Mariola Mirek, zástupkyně

 

značky Pampers k tomu říká: „Nové pleny Pampers Active Baby-Dry s třemi absorpčními kanálky dokáží rovnoměrně odvádět tekutinu, a tak zajistit sucho až po neuvěřitelných 12 hodin. Miminko se probouzí suché a bez nafouknuté plenky.

 

Kam se to však podělo?

 

Když rodiče vyzkoušeli nové Pampers Active Baby-Dry, byli příjemně překvapení, že plenky nebyly po ránu tak nafouklé. „Pozvali jsme si desítky maminek a tatínků, aby se zúčastnily naší výzvy s názvem “kam se to však podělo“. Během ní měli možnost poznat, jak naše nová technologie udrží jejich děťátko v suchu”, říká Mariola Mirek z Pampers a pokračuje „Rodiče žasli nad tím, jak zůstanou nové pleny suché! Většina z nich pak potvrdila, že díky novým Pampers Active Baby-Dry zůstalo miminko přes noc tak suché jako nikdy předtím.“

 

Vyzkoušejte i vy nové plenky Pampers Active Baby-Dry. Brzy se také budete divit „kam se to však podělo“ a překvapí vás i to, jak příjemná mohou být pro vaše miminko suchá rána.

 

NOVÉ PAMPERS ACTIVE BABY-DRY:

 

Nové a vylepšené Pampers Active Baby-Dry pomáhají miminkům probouzet se suchá díky následujícím vlastnostem plenky:

* 3 absorpční kanálky: dokáží rovnoměrně odvádět tekutinu

* Pružné boky: zajistí ochranu před protečením přes noc

* Absorpční mikroperličky: uzavřou moč a tím pomáhá zabránit pronikání vlhkosti až po dobu 12 hodin.

* Rychleschnoucí vrstvy Fast Dry: odvádí vlhkost od pokožky dítěte

* Hebké jako bavlna*: povrchová vrstva hebká jako bavlna zajišťuje, že je plenka naprosto pohodlná

* Prodyšné materiály: cirkulace vzduchu pomáhá udržet dětskou pokožku chráněnou.

* Produkt neobsahuje bavlnu.

Základní fakta o dětském spánku:

* Noci můžou pro miminka být náročné, což znamená, že plenka na noc musí fungovat lépe.

* Miminka spí až 12 hodin denně a víc.1

* Přes den se plenka v průměru mění každé 4 hodiny, v noci nosí miminko stejnou plenu až 12 hodin. 2

* Přes den čurá miminko průměrně 150 ml moči do pleny. Přes noc čurají do plenky 3-4krát.

* Průměrně čurá miminko v noci 240 ml moči do pleny.

* I během spánku zůstane pokožka dítěte velmi citlivá vůči dotyku, bolesti a teplotě. Podle výzkumu mohou vnější vlivy jako vlhkost ovlivňovat změny během spánku dítěte. 5